@cr_7: typ robi live z tym jak to wszyscy oprocz niego maja male siusiaki, ze on wszystkich rozpyka, ale leci minus, na tydzien zaklada usmiechnieta maske i mowi ze jeszcze chwila, jeszcze moment. Pozniej znika, ale mowi ze bedzie trzymal pozycje minimum do wiosny. Wigus leci tak nisko, ze z wyliczen wynika ze typ juz ma po pozycji. Ludzie kreca z niego beke. 'Ale ja wcale tak duzo nie stracilem
@picasssss1: przecież w tym poście co @cr_7 udostępnił napisał, że się mylił, że stracił i w sumie co ma więcej dodać? mam wrażenie, że ludzie oczekują od niego seppuku, a pozycji nie pokazał bo pewnie mu wstyd xD musi utrzymać jakoś wizerunek który ma
@pseradalasa2: To akurat spory szacun bo potrafi się przyznać, a nie jak inne popularne osoby na tt/yt które zawsze przewidziały kiedyś tam i tylko wygrywają
@pseradalasa2: no jak pieprzył bzdury przez miesiąc że trzyma wiga dzielnie? Że to jego wygrana będzie? Perspektywę tych ludzi co go krytykują rozumiem.
@picasssss1: no pomylił się pomimo, że zgrywał cwaniaka - spoko ale czego oczekują od niego inni? ma zniknąć z neta? przestać spekulować? czy co bo tego nie czaje.. sama pomyłka to strzał w jego kolano i rana na wizerunku.. może i się bronił przed tym ale ostatecznie sam przyznał, że się mylił - co więcej?
@pseradalasa2: no nie pieprzyć bzdur o swojej zajebistosci, skoro to taki król spekulacji to powinien to przewidzieć. Nic do typa nie mam, ale hejt odbiera zasłużenie.
@picasssss1: @pseradalasa2: zaor kiedyś mówił, że jak bierze longa to swoją postawą emanuje wzostami i końcem bessy, ma to charakter autoterapeutyczny, pomaga mu to trzymać pozycje, to samo z shortami, jak je posiada to mówi już tylko o kryzysie, wojnie i recesji, skutek uboczny jest taki, że leszcze kopiujący go wierzą w to jego p---------e i kopiują jego ruchy, a on może ich utemperować i wyzerować pisząc post
źródło: comment_1665493481vSTAhJcIVzmaHWK4M3DCuN.jpg
PobierzO Mr.Duży Siusiak wrócił zza grobu i teraz się tłumaczy każdemu hejterowi oraz gubi we własnych kłamstwach? ( ͡° ͜ʖ ͡°)