Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zubern: polecam dla rozrywki posprawdzac w cepiku historię jakichs starych mocnych kibli, typu ibiza tdi robiona na 200-300KM . Ostatnio trafiłem perełkę, 3 kontrole drogowe w przeciagu 2 tygodni, ostatnia z notatka ze sa istotne podejrzenia co do złego stanu technicznego (zabrali dowod i skierowali na badania) xD
  • Odpowiedz
@Zubern: ale to 30-50k kosztow dla Porsche Panamery czy Poloneza bo to duza roznica. Po drugie ten krolik az r------l tylne lewe drzwi ? ( ͡° ͜ʖ ͡°) wyglada na konkretny wypadek. Po trzecie wrzucaj cale raporty albo chociaz VIN zeby kolejny kupiec juz mial co wygooglac. Ja wiem ze dales pewnie 50zl za to ale duzo w PL latwowiernych osob i lepiej im pomoc niz
  • Odpowiedz
@biskup2k: Odnosze wrażenie, że to bardziej narzekanie na nieuczyciwych sprzedawców, którzy kłamią w żywe oczy, a ty jako kliet, jedynie badanie techniczne możesz wykupić i trzymać kciuki, żeby nie trafić na kolejnego oszusta. Każde takie kłamstwo w ogłoszeniu powinno być z miejsca procesowane przez policje imo
  • Odpowiedz
@Zubern: duży musiał być ten królik tak tona minimum. To jest dramat kilkadziesiąt aut trzeba sprawdzić by zbaleźć coś co rokuje. Najgorsi są handlarze co udają nie handlarzy, zawsze takie ulepy że ja bym złomował. Raz kolega sprzedawał vectrę na części szans na kolejny przegląd brak z racji mocno zgnitej podłogi, przyszedł koleś co na handlarza wygląda dał 800zł. Następnego dnia facet dzwoni że został oszukany bo to podłogi praktycznie
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Zubern: Ja jak kupowałem swoje pierwsze to na nic nie patrzyłem. Spodobał mi się i wziełem. Jakbym miał patrzeć na raporty i inne tego typu rzeczy to w życiu nic bym nie kupił. Po paru miesiącach okazało się że podobno miał szkodę całkowitą w Niemczech. Ale mam to w tyłku. To 15 letnie auto, nie oczekuje wobec niego cudów. Najważniejsze że jeździ.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Zubern: poproś o zdjęcia po króliczym incydencie i sam ocenisz czy chcesz takim autem jeździć. A jak powie że nie może znalezc zdjęć to xD
  • Odpowiedz