@piotr-zbies: ehhh ciężko się chwali Gortata znając historię nba i jego "sukcesy". Ale to mimo wszystko najlepszy Polak i ciężko pracujący na swoje miejsce gość.
@LebronAntetokounmpo: w czasie kiedy była moda na wielkich z europy, miał średnie liczby i impact, przegrał trochę pojedynków o startera. No ale pewnie, taki McGee bez ringów i z lekko lepszym ppg, albo gorszy Valanciunas.
No, powtarzam, znasz NBA to nie zemdlejesz, ale git polak. W playoffach był, ale miał połowę swoich punktów i reboundów, nie miał lekko.
@LebronAntetokounmpo: no tak, szanuję go tak jak Valanciunasa i McGee - kim są w nba? Nikim ważnym. O to mi chodziło ale wiem, ze brzmi to jak umniejszanie. Największy Polak.
@iAmTS @LebronAntetokounmpo A jakikolwiek innych Polak gral te kilkanascie lat w nba? Nie jest to jakis wybitny gracz na poziomie nba,ale swoje tez pogral. Juz bez przesady,ze byl mizerny.
@vegetassj1: xD za chwile będzie ze był najgorszy xD Gdzie jak tak powiedziałem? Po prostu szanuj go tak jak Valanciunasa czy McGee - co na to powiesz? Na ile ich z "dobrym centerm' utożsamiasz? Są ok co najwyżej.
@vegetassj1: przecież do mnie piszesz, polemizując z moimi tezami. Powtarzasz połowę tego co ja o nim mówiłem i omijasz fakt, ze w dupie masz Valanciunasa a Gortatowi dodajesz, bo polak. Obiektywnie jest w tym samym miejscu, z tym, ze Val jeszcze gra.
źródło: comment_1665135924lSXjoXDO06w0AfGJbbizcL.jpg
PobierzNo, powtarzam, znasz NBA to nie zemdlejesz, ale git polak. W playoffach był, ale miał połowę swoich punktów i reboundów, nie miał lekko.
@LebronAntetokounmpo
A jakikolwiek innych Polak gral te kilkanascie lat w nba?
Nie jest to jakis wybitny gracz na poziomie nba,ale swoje tez pogral.
Juz bez przesady,ze byl mizerny.
Byl najlepszym Polakiem w historii nba.
To wystarczy.
Nigdy nie byl wybitny,ale nikt sie nawet w tym kraju do niego nie zblizyl
Ale wiesz,ze to nie bylo do ciebie personalnie?
Dajac wiecej xD i aluzje,ze jestem chlopcem z podbazy szacunku na dzielni nie dostaniesz
@iAmTS: Najlepszym Polakiem jest Jan Paweł II