Aktywne Wpisy
mrocznegacie +1533
100zł dla pięknego kawalera (lub kawalerki) którego wylosuję jutro po południu.
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
Retoryk +76
Teraz myślę, żeby ogarnąć coś lepszego. Co sądzicie o takich markach jak Tommy Hilfiger czy Ralph Lauren, Calvin Klein itp? Czy te droższe ciuchy faktycznie są lepszej jakości, czy to tylko przepłacanie za znaczek?
Dajcie znać, jak to wygląda u Was. Macie jakieś sprawdzone marki, gdzie płacisz więcej, ale masz pewność, że ciuch nie rozpadnie się po drugim praniu i że utrzyma się kolor? A może znacie jakieś mniej znane, ale zajebiste firmy?
Czekam na Wasze opinie, mireczki i mirabelki!
#moda #zakupy #porady #pytanie #ubrania #ralphlauren #tommyhilfiger #ubierajsiezwykopem
@xEm: Ja naprawdę k#w^@ nie wiem. Co wy robicie z tymi ciuchami, że wam się rozpadają po 4 praniach, zamiast płynu do płukania wlewacie kwas solny czy jak? Ja mam te ciuchy po kilka lat
@xEm: Tak, te marki są ''premium'' jak Zara XD Prawda jest taka, że to są następne sieciówki tyle, że w trochę lepszej oprawie. Większość ludzi w Polsce kupuje te ciuchy dla znaczka i nie ma się
@mozetakiwolny: ja tak miałem ze swetrem z Vistuli. Widzę, że polskie marki topka xD
Sam jestem ciekaw jakie ciuchy najlepiej kupić bo moja nowa koszulka 4f po jednym praniu w 30° skurczyła się o rozmiar
Z sieciowych marek spróbuj Pull&Bear i Medicine, zwykłe tshirty często tam kupuję i są przyzwoitej jakości. Jak chcesz coś bardziej eleganckiego to np. Bytom może być dobrym wyborem.