Wpis z mikrobloga

Ten program to żart. Wywalają laske, która byłaby rozchwytywana na fashion week bo ma mega wybiegową urodę i dobry wzrost, a zostawiają gruba i transplciowa osobę, która nie ma nic w sobie szczególnego xD Wera mój fav
#topmodel
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@katienca: Jak dla mnie Weronika też jest numerem jeden tej edycji, Za to wywalenie tej wysokiej moim zdaniem było dobrą decyzją - laska miała twarz jak po serii nieudanych operacji plastycznych, w dodatku rzeczywiście wiecznie jedna mina. Patrząc na nią nie widziałam zupełnie tych walorów wzrostu i figury, tylko zastanawiałam się, czy ma taką twarz z natury, czy coś złego się tam zadziało z botoksem
  • Odpowiedz
@thruster: ale nie ma ani wybiegowej ani komercyjnej twarzy? XD Natalia Wera Michalina top, modeling może się zainteresować tez Maćkiem i Borysem, reszta to influ nic innego
  • Odpowiedz
@rysownik: A jak ma się leczyć? Które leczenie jest skuteczne?

Btw czemu Twój rozum nie pojmuje, że w trakcie tworzenia płodu może być tak, że mózg się robi kobiecy, a ciało z jakiegoś powodu nagle skręca w stronę męską i mózg juz nie ma cofki? To jest logicznie możliwa deformacja, tak jak urodzenie sie z sercem na brzuchu, z ustami w miejscu oczu, pięcioma rękami. Jeśli jest najmniejsza możliwa szansa,
  • Odpowiedz
@agsbajahs: mózg w uproszczeniu, ale chodzi o płeć psychiki, jesteśmy robotami (biologicznymi) i wszystko jest w nas zmechanizowane biologicznie, łatwo wyjasnialne, niezgodność między płcią ciała a psychiki występuje.
  • Odpowiedz
@rysownik: nie zawsze ma sie hajs i dostęp, a wyglad można mocno odmienić nawet w wieku 40 lat.
Ta, jest, to działa w każdą strone. Nie studiowałeś medycyny, psychiatrii, nie jesteś upoważniony żeby mówić, że osoba transpłciowa ma coś z głową.
  • Odpowiedz