@matijagier: Mi pomagają ale jestem też oszołomiony przez nie. Trochę takie chodzenie przez mgłę. Żyjesz i nie czujesz zbytnio poczucia rzeczywistości.
@matijagier: Pamiętaj, ze w dużej mierze od ciebie zależy w jakim środowisku jesteś. Jeśli ktoś cię krzywdzi to unikasz kontaktu z takimi ludzmi. Ucieczka przed realnością to nie jest wyjście
@WypadlemZKajaka: Chodzi o to że ludzie mnie nie szanują i nie traktują poważnie, zawsze byłem obiektem żartów i pocisków słownych
@matijagier: Dalej jesteś nieszanowany i po takim poście jesteś obiektem żartów. Jak można traktować poważnie kogoś kto oczekuje szacunku za bycie 37 letnim zerem na utrzymaniu rodziców? Ludzi szanuje się za czyny, ty jesteś bezczynny
@matijagier: spróbuj może pójść najpierw do jakiejś lżejszej pracy np na cieciówke na noc to nikt cie nie będzie się ciebie czepiał albo np. do magazynu na pół etatu
#przegryw #neet #antynatalizm #gorzkiezale #pracbaza #takaprawda #depresja #psychologia #programista15k #wygryw
@kopawdupeswiniom: 99,9% społeczeństwa myśli inaczej, mental przegrywa, któremu nic się nie chce
Komentarz usunięty przez autora
@matijagier: Dalej jesteś nieszanowany i po takim poście jesteś obiektem żartów. Jak można traktować poważnie kogoś kto oczekuje szacunku za bycie 37 letnim zerem na utrzymaniu rodziców? Ludzi szanuje się za czyny, ty jesteś bezczynny
@matijagier: ¯\_(ツ)_/¯