Aktywne Wpisy

Volantie +4
Myślicie, ze dojadą programistów na b2b, ktorzy wystawiają tylko jedną fakturę?
https://www.money.pl/gospodarka/to-bedzie-rewolucja-w-umowach-o-prace-resort-ujawnia-projekt-7195879940578240a.html
#programowanie #programista15k #pracait
https://www.money.pl/gospodarka/to-bedzie-rewolucja-w-umowach-o-prace-resort-ujawnia-projekt-7195879940578240a.html
#programowanie #programista15k #pracait
źródło: temp_file3584031721181563689
Pobierz
Shoujiki +1
30% fabuły The Last of Us 1 za mną i zastanawiam się, dlaczego wokół tej gry jest aż taki kult. Na tle takiego Days Gone albo TWD na pewno wypada najlepiej, ale nic wybitnego
#gry #thelastofus
#gry #thelastofus

#rozowepaski #logikarozowychpaskow
źródło: comment_1664882930djQyvWY0X3MXrzX2WYQs3z.jpg
Pobierzźródło: comment_1664883159OtUaXybSImqqohyAagGGQu.jpg
Pobierz@Szczupix37: A dlaczego w populacji Polski dominują ludzie z oczami w jasnych kolorach, mimo, że w skali świata ponad 70% ludzi ma oczy brązowe?
@Szczupix37: Czyli chcesz powiedzieć, że polscy mężczyźni są jacyś "lepsi" genetycznie niż kobiety? Biorąc pod uwagę, że większość tychże mężczyzn pochodzi od polskich matek, to dość karkołomne stwierdzenie (pomijając oczywiste nuty dyskryminacyjne pobrzmiewające w tak sformułowanym twierdzeniu). Są przystojni Polacy i są piękne Polki o charakterystycznej i wyrazistej urodzie. Są też mężczyźni i kobiety o, nazwijmy to, przeciętnych
@Hi_Lo_Hi: Polki postrzegają siebie jako najpiekniejsze kobiety świata jednocześnie uważając że polacy są brzydcy. Także chyba jest to możliwe...
@Szczupix37: Incel, przegryw, mizogin? Wszystko razem? Od pierwszych słów wiedziałem, że ta dyskusja nie zaprowadzi mnie w żadne dobre miejsce, ale takich manowców nawet się nie spodziewałem. A! I jeszcze zastanów się czy chciałeś powiedzieć "także", "tak że", czy może raczej "tak, że", bo przez te ułomności ortograficzne trochę trudno zrozumieć o
Akordeon już naszykowałeś ?? Niżej film z kamerą z wizytą u opa
@Szczupix37: Oczywiście! A do tego normik i co ci tam jeszcze ślina na język przyniesie.
@Hi_Lo_Hi: Raczej "wannabe" normik. A do tego pseudointelektualista który pomylił wykop ze spotkaniem związku literatów polskich. Nie ma znaczenia jak bardzo próbujesz ładnie składać zdania do póki nie mają one żadnej wartości.
@Szczupix37: Mało! Poproszę jeszcze! Ale to jest żenująco łatwe ( ͡° ʖ̯ ͡°) W sumie to nawet chyba ci współczuję, choć nie jakoś mocno.
@Szczupix37: Tak, mam. Wielką na pół ściany. Wieczorami się w nią wpatruję i napawam dumą. A tak serio - zawsze się zastanawiam, jak można kalki najbardziej haniebnych niuansów myślenia takiego Davenporta czy też Galtona przykładać do własnych babć, matek i sióstr i jeszcze się z tym publicznie obnosić? Rozumiem osobiste krzywdy