Aktywne Wpisy

Chcecie mieć dzieci? Ja nie chcę ale mam poczucie że powinienem. Boję się że w pewnym momencie włączy mi się instynkty tacierzyński i będzie już za późno. Czytałem o ludziach którzy mają z tego powodu ciężką depresje.
Uważam że bezdzietność to samolubny wybór. Moi rodzice dużo poświęcili żeby dać mi życie i źle bym się czuł gdybym się nie zrewanżował. Społeczeństwo bardzo potrzebuje nowych ludzi. Miałbym chyba wyrzuty sumienia szczególnie że też
Uważam że bezdzietność to samolubny wybór. Moi rodzice dużo poświęcili żeby dać mi życie i źle bym się czuł gdybym się nie zrewanżował. Społeczeństwo bardzo potrzebuje nowych ludzi. Miałbym chyba wyrzuty sumienia szczególnie że też
Planujesz potomstwo?
- Tak 41.7% (86)
- Nie 38.8% (80)
- Nie wiem 19.4% (40)

KarnetNaGlony +61
Prawie dziś wpadłem w pułapkę
źródło: temp_file1329606556760383759
Pobierz

tym razem Tarpan Honker a właściwie samochód tarpanopodobny ( ͡° ͜ʖ ͡°) którego wykonanie zasugerował mi @asdfghjkl
jest on z zabudową podnośnika koszowego
no samochód jak samochód ale podnośnik koszowy mi fajnie wyszedł bo działa tak jak prawdziwy co widać na zdjęciach
każde ramie ma zakres ruchu oraz działające siłowniki :3
wzorowałem sie na podnośnikach marki" bumar" ale jest to mój autorski wymysł
wyszedł jak zawsze średni ale może nawet na 46% biorąc pod uwagę podnośnik
#debilnemodele #jeszczewiecejdebilnychtagowktoretylkojaobserwujexd i nie mam więcej tagów na inne modele niż polonez ( ͡° ͜ʖ ͡°)
dziękuję za uwagę
źródło: comment_1664820305w1fke6tAIC1hBvWOnBKr6R.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
nie chce żeby ludzie oczekiwali czegokolwiek ode mnie
@s---k: @9Grzesiek_: onlyfans założyć najlepiej od razu( ͡° ͜ʖ ͡°)
typie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
co tylko zechcesz
nawet średnia hawajska ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Theo_Y: jak 4CT90 odpali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1664823292Ml905IVdPMRHGQlrzdDKL0.jpg
Pobierzfajny wyszedł ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)