Wpis z mikrobloga

Co myślicie o takich retrofitach LED narva? Chciałem do Peugeota 307 bez soczewki, ponoć nie oślepiają (znam osobę co ma w takim peugocie takie żarówki, ponoć nie narzeka).
Obawiam się tego, że nie będą pasowały, albo że będą się grzały- jeśli zmieściłyby się to w jaki sposób wiatraczek miałby je chłodzić jak będą zamknięte deklem? A z otwartym deklem nie ma co jeździć, zaraz woda się dostanie...
Nie wiem czy jest sens, jak myślicie ?
#samochody #mechanikasamochodowa
agareas - Co myślicie o takich retrofitach LED narva? Chciałem do Peugeota 307 bez so...

źródło: comment_16647985113a76CngbGvS0VqZg1nTxfT.jpg

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@agareas: pomijając już kwestię homologacji(zapewne zdjesz sobie z tego sprawę), musisz dokupić adapter i inne dekle, bez tego nie zamontujesz/ugotujesz żarówki, a może i coś jeszcze.
  • Odpowiedz
@agareas: Przecież nie wolno montowac retrofitów...ponoć nie oślepiają? Jak ja gardzę takimi co bez soczewki wsadzą leda i wali na cały świat aż po korony drzew...auto se zmień.
  • Odpowiedz
@agareas: Nawet nie próbuj tego wsadzać...bez soczewki to moment dowodzik zabiorą...jeszcze w soczewce zanim się zczają lub nie zatrzymają to chwilę pojeździsz..Już lepiej zmienić auto jak chcesz lepsze światła..dokupowanie reflektorów, spryskiwaczy, poziomowania, zderzaka się mija z celem..serio..i nikt tego nie chce robić chyba, że sam lubisz.
  • Odpowiedz