Jak ja mam zacząć 'kariere' w fut? Mam 900 monet, brązowo-srebrny skład i brak pomysłu na to jak się dorobić... W fut 18 i 19 grałem nałogowo, zrobiłem sobie przerwę, a teraz nic nie pamiętam. #fut
@Delo: z tego co pamiętam z czasów 12 na przykład to idziesz na market i przeklikujesz cały dzień kupna-sprzedaż z niską marża, tydzień i masz elegancki składzik. No ewentualnie wymieniasz PLN na monety w grze
@Delo: Ładuj momenty, squad battles na niskich poziomach trudności i zadania sezonowe, zadnych division rivals i sbc ani handlu nie zrobisz z takim budżetem, wiec znawców nie sluchaj ktorzy kaza ci 10 sbc na start zrobic…
Odpaliłem w piątek mecz w DR, a tam przeciwnik ze składem jaki będę miał może za parę tygodni... Pograłem trochę w sezony online, ale to nie to. Coś trzeba wykombinować.
@Delo: Dlatego tak jak mowie, ja tez w tym roku zaczynałem od 0 z zablokowanym rynkiem na webapp.. rob momenty z nich masz wymienne paczki, wiec z 20 k zarobisz na tym, squad battles odpalasz nowicjusz i jedziesz, bo na kl światowej takim składem bedziesz mial ciezko wygrac, za 20-30k skleisz juz jakis sensowny skład za 2-3 dni, w DR sie nie pchaj bo skończą ci sie kontrakty a nie masz
@Delo: jesteś dorosłym człowiekiem (chyba), wyjmij te pięć dych z portfela i elo. Jednocześnie radzę też nie kupować za dużo za PLN bo pamiętam że kiedyś #!$%@? tone kasy i od razu mi się odechciało grać bo już wszystko miałem XD
@olbrzymi_grzyb: tak zrobię, innego darmowego wyjścia nie ma, chociaż strasznie mi się nie chce grać offline...
@kochamajfony: 5 dych wydane na paczki zrobi jakąś różnicę? Do tej pory nawet złotówki na FPoints nie wydałem. Znając życie to zaczęłoby się od 50 złotych, a skończyło na znacznie większej kwocie ( ͡°͜ʖ͡°)
@Delo: zrób zadanie 500 goli , 500 asyst i 100 finezji najlepiej w SB na najniższym poziomie. 10-12 meczów i masz 2 paczki po 100k i 1 za 50k. Czteropak sie należy ( ͡°͜ʖ͡°)
#fut
Odpaliłem w piątek mecz w DR, a tam przeciwnik ze składem jaki będę miał może za parę tygodni... Pograłem trochę w sezony online, ale to nie to. Coś trzeba wykombinować.
@kochamajfony: 5 dych wydane na paczki zrobi jakąś różnicę? Do tej pory nawet złotówki na FPoints nie wydałem. Znając życie to zaczęłoby się od 50 złotych, a skończyło na znacznie większej kwocie ( ͡° ͜ʖ ͡°)