Aktywne Wpisy

drakonia +1515
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Ranger +3
Jak oduczyć dziecka 2lvl histerii, gdy trzeba zrobić coś delikatnie nie po jego myśli? Przykładowo nie chce iść spać do pokoju, ubrać bluzy/zmienić pieluchy, nie chce zakończyć zabawy, nie chce opuścić placu zabaw, albo wyjść z knajpy.
To samo ze smoczkiem - jak sobie ubzdura, że chce, to będzie wyć i robić wiochę pół godziny...
#dzieci #wychowanie #bombelek
To samo ze smoczkiem - jak sobie ubzdura, że chce, to będzie wyć i robić wiochę pół godziny...
#dzieci #wychowanie #bombelek

Ale 19 już tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I dobrze. Co jest złego w psach?
źródło: comment_166472621451bbhjt8bekEpLjrgp985E.jpg
Pobierz@Eteres: sam bym potrzebował 300k na leczenie rocznie, znajomi rodzina coś wspomnieli o zbiórkach to się zaśmiałem w środku, że musiałbym zacząć od zbiórki na zmianę płci, a poźniej poszłoby z górki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak zwrócę uwagę, że kobiety są dyskryminowane w Iranie to muszę od razu z---------ć samolotem tam i n---------ć się w protestach?
jak zwrócę uwagę, że jest problem z przestępczością w Łodzi to muszę tam też jechać i wyłapywać bandytów?
@daddyissues_: Ale ja z natury nie pomagam obcym, pomóc mogę komuś kogo znam, taki już jestem i gdzie tu hipokryzja?
Po prostu widzę to, że posiadając tzipe masz większą szansę na sukces zbiórki. Tyle
-nie mówię "niech ktoś", tylko piszę jak wygląda sytuacja,
-nie masz możliwości wiedzieć, co kto robi,
-oczekujesz chyba, że wykopki zaczną się chwalić pomaganiem osobom, którym nikt inny nie
A inna niespełniona blogerka zebrała 7k w dwa dni na komputer
Bo to, że bardzo duża grupa ludzi podjęła jakąś decyzję, wcale nie oznacza, że ta decyzja jest dobra.