Aktywne Wpisy

odgrzybiacz +574

Tarec +248
#chwalesie #samochody #alfaromeo
Mirki, pijcie ze mno kompot! W końcu po latach katowania wysłużonej czerwonej strzały dorobiłem się swojego wymarzonego auta. Nadal zostaję przy czerwieni i to tyle z podobieństw, bo przeskok jest nie do opisania. Oby Lanos spisywał się nie gorzej niż Alfa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki, pijcie ze mno kompot! W końcu po latach katowania wysłużonej czerwonej strzały dorobiłem się swojego wymarzonego auta. Nadal zostaję przy czerwieni i to tyle z podobieństw, bo przeskok jest nie do opisania. Oby Lanos spisywał się nie gorzej niż Alfa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000024351
Pobierz

Czy waszym zdaniem blockchain jako technologia i ma przyszłość? Coraz częściej słyszę głosy, że blockchain to nic wyjątkowego i jest to trochę przerost formy nad treścią, decentralizacja jest w teorii a w praktyce już to nie wygląda tak idealnie.
Widzicie szansę na rozwój i czy warto iść w stronę blockchain developera?
Aktualnie zajmuje się automatyką przemysłową, ale trochę mnie ciągnie w tematy programowania i blockchainu, przez co na razie sam dla własnej ciekawości chciałbym wejść w tą tematykę i od czegoś zacząć, chociaż sam nie za bardzo wiem jeszcze od czego.
Co do samej technologi to jest to nie rozwiązuje żadnego problemu. No ale ludzie pakują kasę wiec ja osobiście korzystam i tez polecam, bo stawki sa godne. :)