Aktywne Wpisy
orlen_lite +45
Pamiętamy o Bohaterach Powstania Warszawskiego. Bądźmy razem w godzinę „W”!
#powstaniewarszawskie #powstanie #warszawa #wojna
#powstaniewarszawskie #powstanie #warszawa #wojna
Szumny +282
Tak ogółem to ochajtałem się w piątek z @lunaria xD
#zwiazki #chwalesie #wykop #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow
#zwiazki #chwalesie #wykop #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow
'uwagę klientów sklepu na osiedlu Bolesława Chrobrego zwrócił jeden mężczyzna. Był zupełnie nagi. "Pojawił się w sklepie Złoty Grosz" - relacjonuje Czytelnik. "Uciekając przed ochroną, wsiadł do auta, ochroniarze przebili opony. Ale i tak odjechał" - dodaje.'
https://epoznan.pl/news-news-132908-nagi_mezczyzna_robil_zakupy_w_sklepie_na_os_chrobrego_uciekl_samochodem_z_przebitymi_oponami
#poznan
Ochroniarz nie moze nic. Jedyny wyjatek to zatrzymanie zlodzieja do przyjazdu policji ale tylko wtedy kiedy ma sie 100% pewnosci co do kradziezy i najlepiej nagranie z monitoringu.
Jezeli nic nie ukradliscie a ochrona was zatrzyma bez pewnosci i dowodow to mozecie ich #!$%@? prawnie bo im tego zwyczajnie nie wolno robic ¯_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez moderatora
mam wrażenie, że próbujesz zrobić normalnego człowieka z #!$%@? wożącego się nago po sklepie xD Kij już w to, że dorosły widzi jakiegoś nagiego typa/typiarę. Pomyśl o swoim dziecku, czy musi być narażone na takie widoki xD
Komentarz usunięty przez autora
Przepraszam bardzo a coś mu się od tego stanie? Jak byłeś mały to nikogo nago nie widziales? Czy widziałeś i właśnie coś ci się stało? Jakby już na plaży nago latał, co jest już coraz częstsze, to wszystko ok?
To masz złe wrażenie, może to właśnie to skrzywienie, że
Mysle ze dla dziecka jest to bardziej naruralne niz dla doroslego. Dzieci chetnie lataja nago do danego roku zycia. Wiem ze w katolandzie to niepojete, ale podejscie do nagosci w innych kulturach jest znacznie zdrowsze. Czy to pierwotnych, czy to rodziny na plazach nudystow w Hiszpanii czy Francji. U nas nagosc
Nie mogę z wami, usuwam kąto
Komentarz usunięty przez autora
Czytam i czytam komentarze i nie wierzę. Gość się naćpał, przyjechal samochodem do sklepu z gołą dupą, a wykopki jedynie obrażone na ochroniarzy że go chcieli zatrzymać.