Aktywne Wpisy
MG78 +524
Już za dwa tygodnie premiera mojej pierwszej książki, dziś drukarnia potwierdziła wszystkie terminy, jaram się niesamowicie więc czas na małe rozdajo!
Przedmiotem rozdajo jest fizyczny egzemplarz mojej książki Zrozumieć Ramen, nad którą intensywnie pracowałem przez ostatnie kilkanaście miesięcy. Książkę można zamówić na topgar.pl, jest tam też spis treści i przykładowe strony
Zrozumieć Ramen ma twardą oprawę i 320 stron. Moim celem było stworzenie kompendium o ramenie, które będzie przystępne zarówno dla początkujących, jak i zaawansowanych. Pisząc książkę spędziłem ponad dwa miesiące w Japonii, a w książce oprócz przepisów jest też dużo zdjęć i tematów społeczno-kulturowych związanych z ramenem. Do Japonii chciałbym zresztą niedługo na trochę dłużej wrócić, trzymajcie kciuki aby się udało!
Przedmiotem rozdajo jest fizyczny egzemplarz mojej książki Zrozumieć Ramen, nad którą intensywnie pracowałem przez ostatnie kilkanaście miesięcy. Książkę można zamówić na topgar.pl, jest tam też spis treści i przykładowe strony
Zrozumieć Ramen ma twardą oprawę i 320 stron. Moim celem było stworzenie kompendium o ramenie, które będzie przystępne zarówno dla początkujących, jak i zaawansowanych. Pisząc książkę spędziłem ponad dwa miesiące w Japonii, a w książce oprócz przepisów jest też dużo zdjęć i tematów społeczno-kulturowych związanych z ramenem. Do Japonii chciałbym zresztą niedługo na trochę dłużej wrócić, trzymajcie kciuki aby się udało!
Metylo +50
Lubię iwucia ale w tym fragmencie wypadł jak totalny dzban, który nie ogarnia wyboru przeciętego Kowalskiego pomiędzy wynajmem za 3k (+200zl/rok) albo rata 2.5 k za (nie)wymarzone 40-50m²
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Szukajcie się w klasyfikacji i podzielcie swoimi odczuciami, czy wynik w tym roku was satysfakcjonuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z mojej strony pragnę wszystkim podziękować za kolejny rok, znowu frekwencja nie zawiodła, sporo osób wzięło udział w naszej zabawie. Chciałbym też poinformować, że to ostatni sezon w którym prowadziłem Typerka, także jeszcze raz dziękuje za te wszystkie wspólne lata :) Oczywiście Typer może przetrwać, jeśli jest ktoś chętny na przejęcie tagu to śmiało piszcie. Nowy prowadzący może stworzyć oczywiście własne zasady, ale też może oprzeć się na dotychczasowych zasadach. Mogę udostępnić arkusz do podliczania punktów. Chyba, że znajdzie się jeden ambitny, który stworzy jakiś skrypt.
#typerzuzlowy #zuzel
@ingate gratulacje!
A tak już małymi literkami - te mnożniki i wybieranie extra punktowanych meczów było raczej średnim pomysłem. ponadto dobrze byłoby z góry określenie, że ostatnie na przykład 3 kolejki są niejawne, aby zaniechać jakichś krzywych akcji ;)
@ktoszpolnocy dzięki za dobrą zabawę i pracę włożoną w typera ( ͡° ͜ʖ ͡°)
były bo ktoś mnie trafił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Troszkę smuteczek ze w przyszłym roku nie będzie pewnie komu organizować typera bożego, gdzie można wygrać talon ( ͡° ͜ʖ ͡°)