Aktywne Wpisy
wuwuzela1 +1
MEDI Mirabelki i Mirki
Czy to sie kwalifikuje do szycia?
Przedwczoraj się dziabnałem nożem
Wczoraj u lekarza rodzinnego zapomniałem pokazać
Zrośnie sięczy na SOR z tym trzeba czy moze NPL wystarczy ?
#zdrowie #medycyna #pogotowie #chirurgia #lekarz #lekarzpoz #ratownikmedyczny #ratownictwo #ratownicy
Prośba o niewypowiadania się użytkowników nie wywodzących się ze służby zdrowia.
Czy to sie kwalifikuje do szycia?
Przedwczoraj się dziabnałem nożem
Wczoraj u lekarza rodzinnego zapomniałem pokazać
Zrośnie sięczy na SOR z tym trzeba czy moze NPL wystarczy ?
#zdrowie #medycyna #pogotowie #chirurgia #lekarz #lekarzpoz #ratownikmedyczny #ratownictwo #ratownicy
Prośba o niewypowiadania się użytkowników nie wywodzących się ze służby zdrowia.
WielkiNos +350
Nasze polskie dzieci boją się jechać do szkoły, bo lewactwo sobie urządziło pomoc dla pokrzywdzonych nielegalnych imigrantów niewiadomego pochodzenia.
Wszystkim członkom tych organizacji, które ich tu sprowadzają powinno się zawieźć tych ludzi do domów. Pomogli im się przedostać niech się sami nimi zajmują.
#imigranci #bekazlewactwa #takaprawda
Wszystkim członkom tych organizacji, które ich tu sprowadzają powinno się zawieźć tych ludzi do domów. Pomogli im się przedostać niech się sami nimi zajmują.
#imigranci #bekazlewactwa #takaprawda
W pewnej szóstej klasie był spory konflikt między trzema dziewczynkami, dwie na jedną właściwie. No nie lubiły się, ponoć te dwie wciąż tej jednej dokuczały. Wychowawca, nauczyciele wiedzieli o sytuacji, psycholog cośtam działał, ale szczegółów nie znam.
W każdym razie jednego dnia do szkoły dziewczynka przyszła z babcią, która to bez żadnych skrupułów wpakowała się na lekcje matematyki i wyciągnęła z lekcji te dwie osóbki (brak reakcji nauczyciela jest największym hitem xD).
Dostały taka zjebke od babci, że się popłakały i przestraszyły.
Pamiętam tylko jedno zdanie hardej babci gdy rozmawiała z dyrekcją, po tym jak dowiedziała się, że to co zrobiła to napaść,
"Dla mojej wnuczki zrobiłabym jeszcze raz to samo"
Babcia - bohaterka czy agresor? XD
#dzieci #sekretariat #szkola
Także babcia zrobiła robotę, a leszcze dupa cicho.
Po tym roku gdy opieka społeczna zCzela się interesować zabraniem dziecka babci ta je przeniosła do innej szkoły. Nie wiadomo więc nawet czy nie skończyło się to tylko przeniesieniem
Potem byłem odtrącony przez prawie wszystkie dzieciaki z klasy do końca podstawówki bo bali się ze mną zadawać jak matka zrobiła awanturę.
Ze swojej perspektywy uważam ze babcia zażegnała eskalacji konfliktu. Kto wie czy nie doszłoby do rękoczynów, samobójstwa czy ciagle bardziej wymyślnego znęcania się.
Komentarz usunięty przez autora