@lucas0 "za te cenę KOZAK". Eh... Nie wiem jaką kolekcję mają Mirki wybierające tę opcję, ale zakładam że nie jest to ich jedyny zapach ani nawet jeden z 5-10. Serio warto ładować kasę we flakony arabów i uzasadniać że to dobry wybór za te kasę? Lepsze to niż kupić coś co jest serio kozakiem i można się w tym zakochać nie będzie zasłaniając wad przez uzasadnienia że jest tanie? Jeżeli ktoś jest
@minaret: To co sobie kupisz za wartość np Dior Elixir też ma znaczenie, ja mimo że mam i flachę Elixira i ASADa w tej chwili wolałbym kupić ASAD + 2 inne dobre zapachy, bardziej prawdopodobne, że sprzedam Elixira niż ASADa.
Z tym, że ja lubię też różnorodność i używać zapachów o różnych nutach zapachowych w zależności od dnia, zamiast tych samych perfum codziennie przez dłuższe okresy i flakonów rzeczywiście mam sporo.
@lucas0: jak ktoś mówi, że to klon Elixira to XD. Do Elixira to nie ma podjazdu nawet. Trochę się zawiodłem ale "kupiłem tanio, wiec w razie czego nie stracę"
eh że im nie wstyd coś takiego podawać. a w tym kawałku kurczaka więcej panierki niż mięsa... nawet na sosie i sałacie oszczędzają #kfc #fastfood #jedzenie
Mam już swoją LATTAFĘ ASAD i ...
Z tym, że ja lubię też różnorodność i używać zapachów o różnych nutach zapachowych w zależności od dnia, zamiast tych samych perfum codziennie przez dłuższe okresy i flakonów rzeczywiście mam sporo.