Wpis z mikrobloga

• 2
Czemu wokół zawodników, w ich życiu prywatnym kręcą się ludzie z ich "ekipy"?
Mam na myśli to, że czy oglądam filmy fabularne czy dokumentalne o np Conorze, Diazie i innych, nie tylko w trakcie każdego treningu, konfenercji prasowej, ale też w ich domach kręcą się "ich ludzie".

Co te typy tam robią?

Trochę dziwne być podchujaszczym jakiegoś zawodnika i siedzieć u niego w chacie w trakcie posiłku czy tam chillówy.

Mam znajomych (xd) ale nie zapraszam ich żeby siedzieli u mnie pół dnia na chacie, tylko konkretnie na spotkanie towarzyskie xd

Dziwne jest dla mnie, że nie będąc zawodnikiem jakieś typy chcą poświęcać swoje życie żeby "towarzyszyć" do tego stopnia gościom, którzy osiągają swoje marzenia i są w zajebisci w czymś, czym się nawet nie zajmujesz.
Oni idą do przodu, a ty tylko masz miejsce w pierwszym rzędzie żeby na to patrzeć xd

#boks #mma #ufc #sportywalki
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@spyyke: może to dietetycy, trenerzy, sparing partnerzy? Zaprosili ich zawodnicy albo filmowcy żeby wzieli udział w dokumencie i robili za tłum. Prochazke jak obczajałem to ma normalny styl życia i żadnej ekipy poklepywaczy tam nie ma.
  • Odpowiedz
@spyyke: obafemi martins podczas gry dla Interu Mediolan sciągał wielu swoicu kolegów z Nigerii m.i jeden byl odpowiedzialny tylko i wylacznie za pilnowanie jego auta podczas gdy on np trenowal lub cos tam robil na miescie. Jego ziom stal i pilnowal ;D

Byl tez taki portugalczyk grajacy w Hiszpani la liga (znany, ale nie pamietam nazwiska) to sciagnal cala wioske do siebie i utworzyli real gang co terroryzowal spolecznosc i
  • Odpowiedz