Aktywne Wpisy

abvq +288
#tinder #p0lka
Byłem dzisiaj na randkę z MILFem z Ukrainy - babka 35 lat, bardzo dobra figura, prowadzi własną szkołę tańca. Przyjechała do mojego miasta na parę dni.
Dowiedziałem się, że dla niej podstawa każdego związku jest zaufanie i to absolutnie kluczowa sprawa.
Powiedziała mi też, że ma męża, mieszka w Charkowie, kocha go, są ze sobą już ponad 13 lat.
Byłem dzisiaj na randkę z MILFem z Ukrainy - babka 35 lat, bardzo dobra figura, prowadzi własną szkołę tańca. Przyjechała do mojego miasta na parę dni.
Dowiedziałem się, że dla niej podstawa każdego związku jest zaufanie i to absolutnie kluczowa sprawa.
Powiedziała mi też, że ma męża, mieszka w Charkowie, kocha go, są ze sobą już ponad 13 lat.

MLeko29 +194
Dzień dobry
źródło: 1000057259
Pobierz

Drugie pytanie to zakup sprowadzanego motocykla. Niestety w internecie bardzo cieżko znaleźć z polskiej dystrybucji czy z udokumentowaną historią. Wiele jest ofert typu ''rocznik 2017, jestem pierwszym właścicielem w PL od 2019...'' Kupował ktoś z Was sprowadzany motocykl? Trochę się tego obawiam, nie chce się wpakować na minę. Jedyne co mi przychodzi do głowy to oddać motcykl do serwisu na sprawdzenie przed ewentualnym zakupem tylko nie wiem na ile oni dokładnie oni to wszystko sprawdzają.