Aktywne Wpisy

wygryw50k +207
#kanalzero #stanowski
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia

Xtreme2007 +230
Przecież to jest destrukcja, 200IQ. Zaorał lewackich dziennikarzy i pokazał że nie są oni zbyt bystrzy jak na dziennikarzy. Wykopki też mają ubytki w intelekcie. Jesteście jak stado, nie ważne jak mówią, nie weryfikujecie ważne że się wylalo szambo na kogoś kogo nie lubicie więc lecicie z trendem ku uciesze stada. #stanowski #kanalzero #bekazlewactwa

Suwałki wracają z wykluczenia węglowego!
#pgg #wegiel #polska #bekazpisu
źródło: comment_1663753892CLYdKvfKTJer8RqhOQhl0D.jpg
Pobierzu mnie w promieniu 100 km nadal brak KDW i czekam z zakupem
https://www.wykop.pl/wpis/67838953/sprawdzam-koszt-pieklorz-do-kdw-jak-ktos-jeszcze-c/
źródło: comment_16637676701JPcUtpOjd4VNSE04AHhKL.jpg
Pobierzźródło: comment_1663768904ScKiMCxu7Lr41AzKQ8nlgI.jpg
PobierzJeden mówi żeby nie kupować latem węgla, a wiadomo że nikt wiosną nie będzie kupował węgla na zimę. A ten w wakacje bredzi takie coś...
@andrzej-roman: dlatego tyle razy to wklejam bo to jest jawne plucie w twarz, zapasy polskiego wegla sprzedali, morawiecki każe górnikom zmniejszać wydobycie bo tak sie umówił z unią, w telewizji mówi 180 stopni co innego że górnikom kazał wydobycie zwiekszyć, wprowadził embargo na wegiel ze wschodu zamiast najpierw kraj zaopatrzyć, ludziom każą czekać że stanieje w miedzyczasie podrożał z 1300 na 4000 i
Pomorze Środkowe stabilnie w dupie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@krzywy_odcinek: chyba w jacuzzi w willi za nasz hajs wybudowanej ( ͡° ͜ʖ ͡°)