Aktywne Wpisy

hans85 +421
pochwalę się (ʘ‿ʘ)
2 lata temu w wieku 37 lat postanowiłem będąc już 10 rok na emigracji ukończyć jakąś szkołę, po której będę miał w końcu upragniony zawód. Co prawda nigdy na zarobki ani na pracę nie narzekałem, jednak chciałem poprawić swój byt oraz osiągnąć jakiś tam życiowy cel i przestać pracować jako niewykwalifikowany randomowy OP.
Będąc młodym OPakiem napisałem se jako ostatni rocznik starą maturę m.inn. z informatyki. Niestety przez biedę nie mogłem iść na studia, jakie sobie wymarzyłem a zaoczne na MiBM zdołałem w latach 2005-2008 ukończyć ino do 5 semestru. Więcej pracując po 250-300 godzin w kołchozie na Dolnym Śląsku
2 lata temu w wieku 37 lat postanowiłem będąc już 10 rok na emigracji ukończyć jakąś szkołę, po której będę miał w końcu upragniony zawód. Co prawda nigdy na zarobki ani na pracę nie narzekałem, jednak chciałem poprawić swój byt oraz osiągnąć jakiś tam życiowy cel i przestać pracować jako niewykwalifikowany randomowy OP.
Będąc młodym OPakiem napisałem se jako ostatni rocznik starą maturę m.inn. z informatyki. Niestety przez biedę nie mogłem iść na studia, jakie sobie wymarzyłem a zaoczne na MiBM zdołałem w latach 2005-2008 ukończyć ino do 5 semestru. Więcej pracując po 250-300 godzin w kołchozie na Dolnym Śląsku
źródło: temp_file1813000362608123674
Pobierz
amozetoostatniraz +182
źródło: temp_file4015599201304163455
Pobierz

Hatfu na takie rozwiązania, odrobina wysiłku Wam nie zaszkodzi. Z automatu odrzucam te oferty.
#it #pracait #programista15k #pracbaza #hr
źródło: comment_1663577829KGoqmvRP2M7IxEFkm0lXIV.jpg
PobierzJeśli kontaktornie nie potrafią to pewnie zajęte sa wlrecznym wyszukiwaniem best match dla kandydata
@kobrys13: Problem w tym, że takie coś widuje w dużych korpo a nie kontraktowniach
Komentarz usunięty przez autora
Jeśli ktoś z HRów nie potrafi ogarnąć prostego CV i sobie go dopasować do swoich templatek to uznaje to za stratę czasu
ale pamiętam czasy bycia juniorem i uzupełnianie takich rzeczy... i to jeszcze były takie templatki w których nie dało sie wpisać wielu rzeczy
najlepsze cv to autorski word, z tego generowanie pdf żeby zawsze wyglądało identycznie - w customizacji ogranicza cie tylko wyobraźnia, nie trzeba sie bawić w dostosowywanie do dziwnych
@marcin99b: No tak, ale w przypadku który ja pokazuje nie wyślesz swojej kandydatury póki nie przeklikasz wszystkiego bo każde pole jest obowiązkowe.
@Oo-oO: ale komu to powiesz? Póki nie wypełnisz przydługiego formularza to się z firmą nie skontaktujesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Oo-oO: ale na jakim etapie skoro ogłoszenie wisi np na LinkedIn?