Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@entropy_: Ja tam nie wiem czego ludzie przeżywają takie rzeczy ze snów. Mi się często śni albo mój wypadek samochodowy, albo śmierć przez rozerwanie, albo wybuch pieca w domu. Mam się teraz bać jeździć samochodem albo palić ekologicznym wynglem w piecu?( ͡° ͜ʖ ͡°)

Śmiertelny wypadek samochodowy jest bardziej prawdopodobny niż jakaś zardzewiała ZSRRowska atomówka
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@kam966: ale ja ten screen wczoraj nie zrobiłem dlatego, że ktoś opisał swój sen, tylko dlatego bo widziałem już kilka tych wpisów i na ten akurat odpowiedziałem. Tego tylko złapałem na zdjęciu.
  • Odpowiedz
  • 4
@entropy_ A przeanalizowałeś inną aktywność na wykopie tych użytkowników, żeby robić z nich ruskich agentów. Na podstawie jednego wpisu ciężko cokolwiek orzec a Ty rzucasz oskarżeniami. Ja się nie dziwię ludziom, że mogą im się takie rzeczy śnić bo się po prostu boją.
Też mi się śniło, że ruskie Ukrainę zajęły i musiałem iść na wojna i zostawić żonę z dzieckiem.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@kam966: myślę że gdybym miał taki budżet jak ruscy na farmy troli, to za 2 miesiące bym sobie zrobił taką historię postów, że byłbyś na 90% przekonany że jestem Barackiem Obamą
  • Odpowiedz
To juz jest serio onucowe oszolomstwo, ze chłopowi sie coś przyśniło i staje sie ruskim agentem XDD mnie tam to nie dziwi, ze ludziom sie śnią podobne rzeczy w momencie kiedy ryzyko jest realne i to działa na podświadomość szczególnie, ze sporo ludzi serio sie tego obawia.
  • Odpowiedz