Aktywne Wpisy

Plotkova99 +12
Opowiem Wam swoją historię... Ukończyłam studia na najwyższym poziomie na tle uczelni (Ocena 5, której nikt nie uzyskał poza mną). Następnie pracowałam w PGNiG przez 5 lat, później z powodu konieczności poszukiwania większych dochodów (posiadam kredyt hipoteczny) zatrudniłam się w większej firmie, którą na pewno kojarzycie jeśli jeździcie trochę po Europie.
Po 1,5 roku pracy w tej firmie przyszedł do mnie kolega z supportu mówiąc "Nie wiem co z tym zrobić, ten
Po 1,5 roku pracy w tej firmie przyszedł do mnie kolega z supportu mówiąc "Nie wiem co z tym zrobić, ten

annlupin +4
a jaki horror najstraszniejszy dla was był

Jestesmy tylko zwierzetami i mamy zakodowane strategie reprodukcyjne w naszym DNA.
@morgiel:
Nie przeczytałeś wpisu ze zrozuminiem. Nie "przekładam taktyk ewolucyjnch zwierząt na ludzi" tylko wskazuje na fakt, że zjawisko hipergamii to coś zupełnie naturalnego i powtarzalnego w przyrodzie.
Stwierdzeniem, że nie ma czegoś takiego jak samiec alfa u ludzi stawiasz się w roli ignoranta.
Status mężczyzny pod wieloma aspektami takimi jak finanse, siła, wygląd, pozycja społeczna, władza czy dostęp do kobiet ulega pozycjonowaniu tak samo jak w świecie zwierząt możemy
Im więcej porządanych cech wśród kobiet tym wyższe notowanie.
Oczywiście kluczowe znaczenie mają cechy fizyczne bo to one stoją za bezwarunkowym porządaniem wszytkie inne to miły dodatek.
Tak samo jak istnieje wiele facetów którzy nigdy nie trzymali za ręke i marzą o uwadze dziewczyny 5/10 tak samo są mężczyźni którzy obracają średnio 3 piękne kobiety w tygodniu po czym je zostawiają.
Ich pozycja się różni.
Wszystko sprowadza się do
Po wstępie liczyłam na narzekanie na płaskoziemców czy wiarę w Boga, a tu wyskakujesz z romantyczną miłością xD
Na swój sposób ona istnieje, bo jakoś ludzie dobierają się w pary a nie tworzą haremy.
@AlienFromWenus: nie tworzą haremów tylko z powodu systemu jaki sobie narzuciliśmy. Jeszcze 8 tysięcy lat temu przeciętnie tylko co 17 facet rozmnożył się, co daje 6% populacji samców na które przypadały wszystkie samice. Obecnie jest bardzo podobnie. Pare procent najprzystojniejszych facetów (oczywiście nieoficjalnie) kręci z kilkoma lochami na raz lub co chwile zmieniają baby
@RychuiPeja: Skąd te dane?
XDDDDD
Potem to sobie mogą. Żaden mężczyzna nie chce być tym gorszym, tym którego wielka księżniczka W KOŃCU łaskawie wybrała ojej. I jeszcze wychowywać jej bachory po chadzie który nie chciał związać się z nią w stały, monogamiczny związek. Najczęściej ona nawet wie, że nie uda jej się go usidlić,