Wpis z mikrobloga

@Mezomorfix: Ale co Ci się nie podoba? Miał fajny związek i mu nie wyszedł, przyznaje w filmie, ze tęskni (sam mam kilka takich które zakończyłem przez swoją niedojrzałość, egoizm i głupotę) - a tytuł jest specjalnie bekowy bo go trolluja w sieci (i na wykopie). Co tu jest do wyśmiania? Ze to ona zakończyła związek a nie on? A mimo wszystko tęskni? Przecież to idiotyczne.
@setmauz: idiotyczna jest nieznajomość podstaw relacji DM.
Płacząc się w tęsknocie za babą jest w oczach każdej różowej skończoną ci*tą, ta jego była właśnie obciąga po same kule jakiemuś typowi a ten lamus nagrywa film jak za nią tęskni XDD
Kobiety gardzą takimi gosxiami czy tego chcą czy nie, taka natura ludzka. A nagrywając takie wysrywy tylko podkręca ego laski, która właśnie czerpie przyjemność z tego że znany youtuber za nią
@Mezomorfix: spłycanie związku i rozejścia się do „obciążania po same kule jakiemuś typowi” jest absurdalne bo poza sexem jest tez przytulanie, rozmowa, wspólne obiady, kłótnie itd. Dlaczego nie napiszesz „płacze za była, kiedy ona z nowym gościem je razem obiady i ogląda Sandmana”? Bo już nie brzmi tak agresywnie? Plus - a co to ma za znaczenie jakimi facetami gardzą jakieś inne kobiety? On miał taka potrzebę, nagrał co chciał a
@Mezomorfix: ale to ile lat powinien nagrywać, żeby Ci nie przeszkadzało? W ogóle dlaczego (moje pytanie nie ma być złośliwe) myślisz „jaki lamus”zamiast „kurde, ale go wzięło i trzyma, w #!$%@? smutne”? Jak np facet rzuca laske i ona tęskni to wszyscy mówią „ojej jaka zakochana była zranił ja durny typ” a jak laska rzuca faceta i on tęskni to „cuck, lamus, cienias”?
@setmauz:
Echhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Po prostu ja nigdy bym się tak nie poniżył żeby płakać za jakąś laską. Skoro zerwała, to pewnie miała go za leszcza i poszła do lepszego. Tyle w temacie. Każdemu może się to zdarzyć. Ale z takich rzeczy się wyrasta i wyciąga wnioski.
Ale chyba zmienię zdanie bo im więcej takich typów jak on to więcej lasek do ONS ( ͡° ͜ʖ ͡°) bo laska
via Wykop Mobilny (Android)
  • 20
@Mezomorfix:

Od początku można legalnie. Ta Kasia to nazifeministka, która wybiła się na nim i zdobyła dzięki niemu wierne grono simpów, do tego przesiąknał on jej poglądami. Stąd ten jego #!$%@? występ w hejtparku, gdzie nie umiał określić swoich poglądów. Te co zaczął wcześniej propagować w socialach, nie były do końca jego.
@setmauz: Mireczku nie produkuj się bo nie przetłumaczysz. Tęsknota za kimś bliskim jest jak widać oznaką słabości, a nie ludzkim odruchem świadczącym o bliskiej relacji. Ja już nie czytam bo jest sobota wieczur i humor popsuty przez czytanie takich bzdetów xD
@Mezomorfix ciekawe czy jest w ogóle coś takiego jak "natura ludzka". Zestaw cech i zachowań które możemy przypisać każdemu człowiekowi. Bez względu na to gdzie się urodził i kto go wychowywał.
@gg_jap:
Naturalnie ludzie poszukują atrakcyjnych partnerów
Co byś zrobił jakby 80latka się do ciebie dobierała? Albo wysyłała ci nudesy? Czy to samo gdyby to była 18 letnia dziewczyna? Prawdopodobnie reakcja była by taka sama jak u 95% innych mężczyzn. Bo taka jest nasza natura że nie podobają się nam kobiety w podeszłym wieku gdyż nie są w stanie rodzić dzieci.

Dlaczego wam muszę tłumaczyć rzeczy tysiące razy opisanych w książkach. Chłopski
@Mezomorfix w pełni zgoda z tym co napisałeś.

Tylko to nie wyklucza tego że mogą być różni ludzie preferujący inne cechy (może być ich mniej procentowo w społeczeństwie, bo mainstream narzuca pewne cechy i większość je przyjmuje) i to wcale nie jest takie proste do opisania.

Co prawda w przypadku Gonciarza to jest problem z jego psychiką zdecydowanie, więc ten przypadek pod to się łapie co napisałem wyżej.