@lechaim: naiwnosc unuc? Promocji naszywek? To jak pojawiaja sie tematy lgbt to nie jest propagowanie czy promocja tylko normalne informacja, a jak pojawiaja sie tematy z twittera o nazistowskich naszywkach u zolnierzy to juz jest promocja unuc? Slucham xD
@peszmerd: gdyby tylko mialo to na celu rozliczenie sie Ukraincow z przeszloscia, a nie dzielenie ludzi w newralgicznych momentach, to bym zrozumial. Narracja 'glupie wykopki/polaczki, ukry was nienawidzo, a wy im pomagacie" nie jest informowaniem o wiadomych tendencjach wsrod niektorych Ukraincow.
Skad wytrzasnales lgbt? Rozmawiajmy w mozliwie zawezonym kregu tematycznym, nie skaczmy po wszystkim, bo pasuje przez sekunde pod narracje/poglady.
@lechaim: odnosnie naszywek i tego ze polaczki pomagaja, dziewczyna ktora zarzekala sie o milosci miedzy narodami i zdjela naszywke z bandera jak sie okazuje wcale tego nie zrobila ( ͡°͜ʖ͡°)
@lechaim Niestety z biegiem czasu onuce, będą miały większe pole do popisu. Zimą, a szczególnie po nowym roku część społeczeństwa, będzie chciała wyładować na kimś frustrację.
@KtosInnyNizJa: @Lu7yn: pamietam jak na wykopie było o tym głośno XD No i pokazuje mojej patrz jaka imba trzeba być niezle jebnietym żeby dać się na tak oczywisty bajt złapać na co moja
Eh przegapiłem info, że znowu była podwyżka minimalnej. I znowu zarabiam tylko 500zł więcej od sprzątaczki. 10 lat nabijania doświadczenia, 10 lat pracy jako grafik z czego 6 lat wypruwania sobie żył w agencji reklamowej i wszystko c---a warte.
Komentarz usunięty przez autora
Skad wytrzasnales lgbt? Rozmawiajmy w mozliwie zawezonym kregu tematycznym, nie skaczmy po wszystkim, bo pasuje przez sekunde pod narracje/poglady.
źródło: comment_1663348820wNwCgDUMBUETlZG49UbAa4.jpg
Pobierz