Wpis z mikrobloga

Czy wy onucowicze naprawde myslicie, ze jak nie dalo rady z Wolyniem nonstop, to przesuniecie wajche podejscia do Ukraincow jakimis gownowrzutami naszywek u randomow, albo nowego audi na UA blachach?

Koncza sie opcje, a idzie wam nadal a---------o xD

#ukraina #rosja
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lechaim: Ja tam nie wiem czy to onucowanie czy nie, ale ja widząc jakieś drogie auto na ukraińskich tablicach ma takie dziwne uczucie, nie jakiejś niechęci czy przeświadczenia, że powinien sprzedać to auto i wszystko wpłacić na jakąś zbiórkę na Ukrainę. Ale, no takie trudne do opisania. W Warszawie jako, ze to duże miasto to widziałem bentleye, przeróżne mercedesy amg, g klasy, BMW, audi, land cruisery, wiele drogich aut na
  • Odpowiedz
@lechaim: A ty naprawdę myślisz że oni wierzą w to co piszą? Koleś dostaje wytyczne, zakłada multi konta i piszę co ma napisać mają się zgadzać słowa kluczowe i narracja. Po ośmiu godzinach przychodzi zmiana i kolejny odpisuje z tych samych kont ;)
  • Odpowiedz
@lechaim: Myślisz, że jak się ma łeb przepity tanim bimbrem i w porywach 50 IQ, to łatwo jest trolować prokremlowsko w polskim internecie? xD Ruscy są mistrzami w robieniu z siebie debila.
  • Odpowiedz
@lechaim: ale ta naszywka faktycznie była nazistowska xd to jest po prostu historyczna prawda. Rozumiem, że toczy się wojna propagandowa i niektorzy mają tutaj taką wczutke, że chyba spią w hełmach, ale nawet są artykuły w polskim necie z wręczania medali jakiemuś kacapowi chyba w Ługańsku, któryma taką samą naszywkę i pocisk po nim za tego totenkopfa i tarcze liebstandarte ss adolf hitler. Ludzie opanujcie się, bo niedługo będziecie ss
  • Odpowiedz
Ludzie opanujcie się, bo niedługo będziecie ss galitzien gloryfikować, bo trzeba j---ć ruskich.

@FelariPumpura: Przecież już to robią. Mało takich, co zachwalają mord na Wołyniu, bo niby Polacy sobie zasłużyli? Nawet tutaj OP wspomina o Wołyniu.

Rzecz w tym, że oni nie robią tego "bo trzeba j---ć ruskich", tylko dlatego, bo trzeba j---ć Polaków. Zauważ, że zdecydowana większość osób, które dziś wyzywają każdego od onuc, przed wojną, a niektórzy nawet
  • Odpowiedz
gownowrzutami naszywek

@lechaim: ale czy możesz mi wytłumaczyć, co was boli, że k---a część Ukraińców to jacyś naziole? Przecież takich samych masz w Polsce, byle jakiej innej armii czy co najśmieszniejsze w armii rosyjskiej. No ale Ty pewnie myślisz, że w takiej Ukrainie, Niemczech, Polsce i innych państwach, nie ma idiotów zachwyconych Adolfem i jego ideologią ¯\_(ツ)_/¯ Tylko przypomnę, że obecnie najwięcej nazioli masz w USA, Niemczech i Rosji.

Jeden gość nagrywa
  • Odpowiedz