Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 17
@Vadzior: @Morduchna: @qscc: za 2 dychy śmiech na sali xD kiedyś w piekarniach było coś podobnego za 3,50 zł kilka lat temu jak chodziłem do szkoły średniej. Na temat smaku się nie mogę wypowiedzieć bo głównie to jadłem bułkę
  • Odpowiedz
@qscc: za dwie dychy to mozna miec obiad w barze - mielony, ziemniaczki i buraczki. Czlowiek smacznie najedzony xd. Mam taki jeden zaufany, oblegany przez ludzi bo smacznie, swiezo i stosunkowo tanio
  • Odpowiedz
Ja dlatego zaczalem lac cieplym moczem na kfc, takie gowno juz serwuja, ze az wstyd. Do tego w kazdej knajpie smakuja inaczej
  • Odpowiedz
  • 11
@AtlantyQ w maku lepiej? Big mac za 18zl, zmniejszona gramatura, musiałbyś ze 3 w--------c zbey coś poczuć

Za ten hajs to już zjesz w przyzwoitej restauracji
  • Odpowiedz
@p8108362: za każdym razem jak raz na dwa lata dam szansę KFC to coś jest s---------e, a to zimne a to dziwne w smaku a to długo się czeka. To już w bylej akim maku wchodzę i dostaje to samo nie ważne czy jestem u siebie w mieście czy za granicą.
  • Odpowiedz
@p8108362: to nawet nie jest mięso do granderów, tylko ten mniejszy kawałek p----i z kurczaka które pakują do kubełków xD
Albo miałeś pecha i kanapkę składał nowy pracownik, albo ta konkretna restauracja januszuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz