Wpis z mikrobloga

Jest jakiś portal, który potrafi importować aktywności ze Stravy jak Stathunters i Squadrats, ale umie przy tym przemapować kwadraty na mniejsze, np. z każdego normalnego zrobić 2x2, 3x3 lub 4x4?
Na Squadats widziałem Squadratinhos, które dzielą normalny kwadrat na 8x8, ale to przesada, tak małe szybko wpadają w lotniska/poligony/prywatne tereny - chciałbym mieć zabawę z czymś pomiędzy, jak już normalny kwadrat będzie nie do powiększenia bez angażowania całego dnia w jazdę po znanych obszarach.

#kwadraty #squadrats
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

jak już normalny kwadrat będzie nie do powiększenia bez angażowania całego dnia w jazdę po znanych obszarach.

@jszq: prawdziwy kwadraciarz nigdy się nie poddaje, dziś 2h, jutro cały dzien, za rok 2 dni :) a jak dojedziesz do lvl metaxy to miesiąc :)
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@jszq: to baw się w powiększanie cluster'a/yard'u lub yardinho. Nie musisz się martwić jak jeden czy 2 będą niedostępne a przy małych kwadratach na squadrats nawet pieszo można dużo w okolicy ogarnąć.
  • Odpowiedz
Squadratinhos

@jszq: Polecam i skup się na klastrze, czyli yardinho, fajna sprawa. W dużych kwadratach powyżej pewnej skali też są niedostępne kwadraty, klaster jest bardziej sprawiedliwy bo nie faworyzuje tych którzy mają dostęp do zamkniętych miejsc (typu huta w Krakowie, poligony i inne wojskowe obiekty).

Dużo fajnych zakamarków można odkryć zwiedzając squadratinhos, trochę ciężej z nimi na wiejskich obszarach gdzie masz wielkie pola nierzadko obsiane i niedostępne, no ale zabawa
  • Odpowiedz
@dybligliniaczek: @Qwapi: @rdza: W sumie klaster na małych brzmi jak plan :)
@mmichal: Ja wiem, ja wiem, i ja chętnie będę zbierał duże, ale czasami mi się kumple buntują, jak słyszą, że jedziemy po jakiś kwadrat i nie ma szans, żeby wyszło mniej niż XX kilometrów.
  • Odpowiedz
Ja wiem, ja wiem, i ja chętnie będę zbierał duże, ale czasami mi się kumple buntują, jak słyszą, że jedziemy po jakiś kwadrat i nie ma szans, żeby wyszło mniej niż XX kilometrów.

@jszq: mam to samo, "100km p------o cię?! szosą do lasu!!" poza tym boją się porysować "karbą" lub przykurzyć stylówkę :)
  • Odpowiedz