Aktywne Wpisy
kupa1231 +235
Ramadamadingdong +36
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz

Na Squadats widziałem Squadratinhos, które dzielą normalny kwadrat na 8x8, ale to przesada, tak małe szybko wpadają w lotniska/poligony/prywatne tereny - chciałbym mieć zabawę z czymś pomiędzy, jak już normalny kwadrat będzie nie do powiększenia bez angażowania całego dnia w jazdę po znanych obszarach.
#kwadraty #squadrats
@jszq: prawdziwy kwadraciarz nigdy się nie poddaje, dziś 2h, jutro cały dzien, za rok 2 dni :) a jak dojedziesz do lvl metaxy to miesiąc :)
@jszq: W squadrats masz też yard https://squadrats.com/rules i to też fajna sprawa:)
@jszq: Polecam i skup się na klastrze, czyli yardinho, fajna sprawa. W dużych kwadratach powyżej pewnej skali też są niedostępne kwadraty, klaster jest bardziej sprawiedliwy bo nie faworyzuje tych którzy mają dostęp do zamkniętych miejsc (typu huta w Krakowie, poligony i inne wojskowe obiekty).
Dużo fajnych zakamarków można odkryć zwiedzając squadratinhos, trochę ciężej z nimi na wiejskich obszarach gdzie masz wielkie pola nierzadko obsiane i niedostępne, no ale zabawa
Komentarz usunięty przez autora
@mmichal: Ja wiem, ja wiem, i ja chętnie będę zbierał duże, ale czasami mi się kumple buntują, jak słyszą, że jedziemy po jakiś kwadrat i nie ma szans, żeby wyszło mniej niż XX kilometrów.
@jszq: mam to samo, "100km p------o cię?! szosą do lasu!!" poza tym boją się porysować "karbą" lub przykurzyć stylówkę :)