Aktywne Wpisy

Putrid +314

sylwke3100 +88
Taki przemysłowo-kolejowy spierdotrip z główną atrakcją czyli wieżą ciśnień z AOE.
#slask #katowice #spierdotrip #ageofempires #aoe #kolej #pociagi
#slask #katowice #spierdotrip #ageofempires #aoe #kolej #pociagi
źródło: temp_file2120301985929132139
Pobierz

jak ludzie, którzy regularnie oglądają Atora funkcjonują w społeczeństwie?
Raz na miesiąc wchodzę sobie na ten jego kanał i ilość negatywnych treści przekracza wszelkie normy. "I cyk, kolejna teoria..", "ZACZYNA SIĘ!", "Lockdown energetyczny", "To wszystko jest plan!", "Zabiorą ci własność" i tak dalej...
Nikt mi nie wmówi, że taka ilość negatywnych treści, pomieszanych z teoriami spiskowymi, nie ma wpływu na psychikę i umiejętność życia w społeczeństwie. Od tych wszystkich treści, można poważnie dostać jakiegoś załamania nerwowego, jeżeli dla kogoś Ator jest autorytetem (brzmi to śmiesznie, ale są zapewne takie osoby).
Nawet ja, osoba która włączy filmik Atora raz na miesiąc, czysto z sentymentu do tej osoby (oglądałem Atora już w 2013, pamiętam czasy Burżujskiej Ławeczki, Brodaty and Bogaty i Analogowych Heheszków), potrafię mieć krótkotrwale zryty beret po obejrzeniu kilku jego filmików. Mimo, że wiem że najczęściej co robi Ator, to plecie bzdury z półprawdami. Niesamowite w takim wypadku jest więc to, jak jego normalny widz musi mieć namieszane w głowie.
Słabe jest jeszcze to jego słynne "I cyk, kolejna teoria [spiskowa] stała się faktem". No zajebiście, wysra z siebie niezliczoną ilość tych teorii, a jak ułamek z nich faktycznie się spełni, to wtedy szcza pod siebie "Co odróżnia teorie od faktów? Tak mniej więcej 6 miesięcy" (tak, to jego cytat). Na jeden film z cyklu "I cyk, kolejna...", dla równowagi powinien wrzucać 10 filmów pt. "I cyk, kolejna teoria okazała się być bajką". Ale nie ma takich filmów, przez co jego widzowie mogą mieć poczucie, że te teorie o których on nagrywa, to w rzeczywistości przepowiednie które na pewno się spełnią. Jak widać, Ator nie zamierza takich potencjalnych osób wyprowadzać z błędu.
#ator #pracowniktvn
źródło: comment_1663058296BICyRkYc1FORH050Saxe9O.jpg
PobierzKiedyś faktycznie człowiek tego słuchał z zaciekawieniem ale od kilku lat content merytorycznie na poziomie filmów kononowicza xD
@MajorParowa: Czują, że są po właściwej stronie. Że są oświeceni wiedzą tajemną, której nie chcą przyjąć barany spoza ich stada. Dzięki temu czują się lepsi i mądrzejsi od nie-szurów. Poza tym te teorie spiskowe pomagają im uporządkować w ich głowach to jak w ich mniemaniu