Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2469
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jabby: Zastanawia mnie obecny stosunek PO do Niemców. Pamiętam, że w pierwszych dniach wojny Tusk nazwał hańbą zachowanie Niemiec ale chciałbym żeby to jasno zostało określone że pomoc Ukrainie nadal będzie no i czego wymagamy od Niemiec.
  • Odpowiedz
@Frygus96: stosunek PO do Niemiec jest taki że PO wypina dupska, a Niemcy wchodzą od tyłu bez wazeliny. Dla jasności, nie jestem PiSowcem, na PiS nigdy nie zagłosowałem i nie zagłosuję. Na KonfereRaSSię tym bardziej.
  • Odpowiedz
  • 417
@Frygus96: @clowncore:

Tak, bo Niemcy to w tym momencie największe zagrożenie dla Polski.
Przy tym co ta Wasza partia, której oczywiście nie popieracie, wyprawia w tym kraju, ich działania to pikuś.
  • Odpowiedz
  • 32
@uriel_ck:

No Ziobro nie nadąża ze sprawami jakie wytacza PO za te ich "wały". Jedynym którego zaczęli maglować to Nowak i to za domniemane wały na Ukrainie. PO idealne nie było (delikatnie mówiąc), ale ich styl rządzenia był o kilka poziomów wyższy niż ten chlew co PiS zrobił z tego kraju. Symetryzm się skończył coś koło 2016 roku, więc zmieńcie narrację.
  • Odpowiedz
  • 30
@Frygus96:

Przecież retoryka Tusk = Niemiec to klasyk PiSu. Gadasz ich językiem. Że Tusk publicznie krytykował Nord Stream 2 czy za "pomoc" Niemiec dla Ukrainy to już jakoś ucieka.

to wlasnie tacy nieudolni i płytko myślący ludzie jak ty sa odpowiedzialni na równi z pisem i pisowcami za stan tego kraju.

Freethinker się znalazł. To co PO wywaliło ze stołka, PiS robi w tydzień. Czują się bezkarni. Porównywanie PiS do
  • Odpowiedz
@Jabby: retoryka pisu xD człowiek przeciez ty zachowujesz się tak że jakby pis i pisowcy nagle mówili że śnieg jest bialy to ty usilnie byś starał się wmówić każdemu to ze nie prawda tylko dlatego ze to jest stanowisko pisu. A każdego kto nazwał by śieg bialym od razu nazywał byś pisowcem.

Zapomnij o tym pisie bo masz jakąś fiksacje. Czemu rozmowa o PO zawsze musi schodzić na pis?

PO od
  • Odpowiedz
@clowncore: @Frygus96: W czym te wasze robienie laski szwabom się objawiało za rządów PO? Jakoś próbuje sobie przypomnieć co partia zrobiła sprzecznego z interesem Polski a zgodnego z interesem Berlina i jest mi ciężko. Może wasi szefowie z Nowogródzkie mi pomogą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz