Wpis z mikrobloga

@tentin_quarantino: Powiem Ci, ze po raz kolejny sprawdza sie, ze "Nie stac mnie na tanie rzeczy"

@Grysik: jak zajrzysz na forum oculusa to postow jest od groma - w innych miejscach jak reddit juz nie wspomnie. Fajnie, ze Ciebie to ominelo i obys nie trafil na nic podobnego.
  • Odpowiedz
@Raffael: bo gry oculus owe to chłam w dużej mierze. Mam spora bibliotekę vr na Steamie. @suqmadiq2ama: tak. Na laptopie zainstalowało się. Nie zmienia to faktu, że na gamingowym z jakiegoś powodu aplikacja przestała działać, a później nie dało się zainstalować ponownie.
Sirka, ale nie będę więcej odpisywał na Troubleshooting, bo mam tego dość. Powiem tyle - z mojej strony został tylko reinstall, bo wszystko inne już próbowałem.
  • Odpowiedz
@suqmadiq2ama: pewnie tak. Wyczyściłem wszystkie znane lokacje z systemu + rejestry z całego oculus owego badziewia. Spędziłem nad tym 2 tygodnie (całym troubleshootingiem). Mam poprostu dość. I nie zamierzam rujnować sobie kolejnego wieczoru.

Dodam tylko, że problem zaczął się bezpośrednio po wymuszonej migracji. - aplikacja była w najnowszej wersji, system też. Najpierw był problem z tym, żeby aplikacja się połączyła w celu użycia nowego, zmergowanego konta, ale było tylko "sorry, something went
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Mecowaty: grasz po WiFi czy przez kabel? Jak po WiFi to zainstaluj ALVR albo użyj Virtual Desktop (ten ze sklepu Oculus) zamiast Oculusa. Gry ze SteamVR normalnie na tym działają.
  • Odpowiedz