Wpis z mikrobloga

Jeździłem sobie chyba z godzinę bez celu bo już p-------a dostaję od tego siedzenia przed konsolą. Pojechałbym sobie do innego miasta jakoś na dłużej pozwiedzać, jak w zeszłym roku co opisywałem ale nie będę mieć kasy raczej. Niby samemu wiadomo że nie jest tak fajnie zwiedzać ale przynajmniej nie mam przez chwilę depresyjnych myśli jak jestem w nowym miejscu.
#przegryw #feels #samotnosc
423frewq4f23 - Jeździłem sobie chyba z godzinę bez celu bo już p-------a dostaję od t...

źródło: comment_1662751898wKvnMP6r8A8LfiNSWh9C1U.jpg

Pobierz
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@poprostuogarniety: no tragedia chłop autem jeździ, idź się spłakać do greenpeace

@mikau: Już pędzę, o k---a, potknąłem się i rozwaliłem sobie ten głupi pryszcz na dupie.

A co do meritum, niech nie zanieczyszcza środowiska, czy to autem czy w inny sposób. Tylko tyle i aż tyle.
  • Odpowiedz
Powinieneś czuć się źle żyjąc na złość innym. Zanieczyszczanie środowiska innym po złości jest bardzo chamskie.

@poprostuogarniety: chłop se jeździ autem na złość innym xddddd

IKS KU@#A DE

@423frewq4f23: A jeździj sobie, zarobiłeś sobie na paliwo, zakazu nie ma. Możesz sobie truć
  • Odpowiedz
@poprostuogarniety: Ja codziennie podjeżdżam do żabki 400 metrów, bo nie chce mi się z buta z---------c, w obie strony to już prawie kilometr. Ale nie jeżdżę bez sensu, bo do sklepu przecież po jakies p--o i czipsy
  • Odpowiedz
@poprostuogarniety: wiadomo lepiej siedzieć i nic nie robić by nie truć środowiska, niech wszyscy celebryci latają G6 ale przynajmniej do wykopka że walczy tak ze smutkiem można się przyj*bać. Idź prostestowac na lotnisku czy coś wojowniku
  • Odpowiedz
@poprostuogarniety: wiadomo lepiej siedzieć i nic nie robić by nie truć środowiska, niech wszyscy celebryci latają G6 ale przynajmniej do wykopka że walczy tak ze smutkiem można się przyj*bać. Idź prostestowac na lotnisku czy coś wojowniku

@mikau: Oczywiście. Jeśli jesteś w miarę młody to szybko się przekonasz, że presja ma sens. Jeszcze "parę" takich akcji a aktywiści będą leżeć na pasach startowych.
  • Odpowiedz