Wpis z mikrobloga

Zawsze mam bekę, jak tzw. postępowe media w przerwach między standardowym przekazem uprawiają kwik pt. "Hurr durr, gdzie ci prawdziwi mężczyźni?! Czemu się nie starajo?!"

A najlepsze są lewicowe incele na wyparciu w komentarzach, obowiązkowo z piorunkami w awatarach, skomlące że oni to się starają, ale panie ich nie doceniają XDDD

No ale #redpill jest już w mainstreamie, bo najpopularniejsze komentarze facetów mówią, że nie ma o co się starać, albo że skoro mamy równouprawnienie to kobiety nie powinny być specjalnie traktowane.

#heheszki #humorobrazkowy #bekazlewactwa #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow
s.....i - Zawsze mam bekę, jak tzw. postępowe media w przerwach między standardowym p...

źródło: comment_1662553660iplEgKgISOH37z8VCTl5MK.jpg

Pobierz
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 206
@skitarii: ojeja nikt się o witaminki nie stara? Czy nie stara się ten 5% upatrzony przez nie bo pozostałe 95% to nie są mężczyźni dla nich?

Btw przestań się karmić clickbaitami.
  • Odpowiedz
Czyli może podświadomie czują, że ich równościowa retoryka jest nonsensowna. ¯_(ツ)_/¯

@vrim: jest nonsensowna, ale tylko tam gdzie przywileje tracą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@skitarii: 19latka jest autorytetem w sprawach damsko-męskich dla TVNu ? xD

W sensie nie chcę jej zabraniać mieć swoje zdanie, ale czy nie lepiej sięgnąć po jakąś panią psycholog czy inną specjalistke w tych tematach? Lolz
  • Odpowiedz
@skitarii: 19latka jest autorytetem w sprawach damsko-męskich dla TVNu ? xD

W sensie nie chcę jej zabraniać mieć swoje zdanie, ale czy nie lepiej sięgnąć po jakąś panią psycholog czy inną specjalistke w tych tematach? Lolz
  • Odpowiedz
19latka jest autorytetem w sprawach damsko-męskich dla TVNu ? xD

@Mike_Oxmaul: po co jej wykształcenie, gdy ma pochwę i mówi SZCZERZE? XD
  • Odpowiedz
@skitarii: O jak mi przykro, nikt się nie stara o roszczeniowe, chamskie, wulgarne, nielojalne babska z tendencją do męskich zachowań wpojonych im przez przygłupie "feministki", niech s-------a xD
Mam nadzieję, że redpill wejdzie do głowy na tyle znaczącej ilości facetów, że cuckoldzi zostaną zagłuszeni całkowicie
  • Odpowiedz
@skitarii: I ta podstarzała Julka redaktorka pyta młodej jak tam się skacze po kutangach, oczywiście quality kutasy nie będą się brały za taki przeżuty sort, a tutaj bajki disneya nauczyły, że alladyn miał przylecieć na dywanie, a rzeczywistość jest okrutna i trzeba wybrać przeciętnego faceta jak ta cała oliwka
  • Odpowiedz
@Sierzant_Stuleja: na całkowite zagłuszenie kukoldów bym nie liczył, chociaż wpływy kukoldwery powinny zostać zredukowane po wprowadzeniu pilli do mainstreamu, szczególnie że podobno statystycznie mężczyznom stopniowo spada libido (sytuacja na rynku matrymonialnym, mniejsza ilość teścia itd)
  • Odpowiedz