Aktywne Wpisy
dxy32 +454
kamsher +67
#!$%@? moj stary to najgorsza osoba jaką znam. Totalna porażka jako człowiek i jako ojciec. Sąsiedzi mają synów, i tak patrzę, on ich wszystkiego uczy za młodu. Grać w piłke, jeździć na desce, wszystko im pokazuje jak co robić, opowiada im o roślinach, zwierzetach, pracach w domu. Stary dziś jak to widział to tylko mówi ojezu sąsiedzi #!$%@? że pozwalają im ezdzix samemu deska po drodze.Mój nic z tego nie robił. Nic
A najlepsze są lewicowe incele na wyparciu w komentarzach, obowiązkowo z piorunkami w awatarach, skomlące że oni to się starają, ale panie ich nie doceniają XDDD
No ale #redpill jest już w mainstreamie, bo najpopularniejsze komentarze facetów mówią, że nie ma o co się starać, albo że skoro mamy równouprawnienie to kobiety nie powinny być specjalnie traktowane.
#heheszki #humorobrazkowy #bekazlewactwa #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow
Btw przestań się karmić clickbaitami.
Komentarz usunięty przez moderatora
@DunningKruger: sam artykuł mam w dupie, ale zawsze lubię sobie dla śmiechu komentarze poczytać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Znajdzie się inna.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@plqa: nawet jakby się miała nie znaleźć, to nie warto się upadlać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@vrim: jest nonsensowna, ale tylko tam gdzie przywileje tracą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W sensie nie chcę jej zabraniać mieć swoje zdanie, ale czy nie lepiej sięgnąć po jakąś panią psycholog czy inną specjalistke w tych tematach? Lolz
W sensie nie chcę jej zabraniać mieć swoje zdanie, ale czy nie lepiej sięgnąć po jakąś panią psycholog czy inną specjalistke w tych tematach? Lolz
@Mike_Oxmaul: po co jej wykształcenie, gdy ma pochwę i mówi SZCZERZE? XD
Mam nadzieję, że redpill wejdzie do głowy na tyle znaczącej ilości facetów, że cuckoldzi zostaną zagłuszeni całkowicie
Komentarz usunięty przez autora