Wpis z mikrobloga

@milk_outside_a_bag_of_milk: Ale Rossmann w tej akcji pomaga kobietom wychodzącym z domu dziecka, jeśli jesteś kobietą która opuszcza dom dziecka dostajesz pieniądze, jeśli mężczyzną, to nie. Uważasz to za w porządku zachowanie? Tak właśnie działa ten program, nawet go nie przeczytałaś (screen niżej). Ja nie wymyśliłem sobie tego przykładu od tak. Masz dwójkę ludzi w niemal identycznej sytuacji życiowej i pomoc możesz dostać tylko jeśli urodzisz się właściwej płci. Uważasz, że
Reretos - @milkoutsideabagof_milk: Ale Rossmann w tej akcji pomaga kobietom wychodząc...

źródło: comment_1662755550AoJ7BDITKLQTySj7a7z1Ia.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Tak właśnie działa ten program, nawet go nie przeczytałaś (screen niżej).

@Reretos: Wpis jest sprzed trzech dni, yup, nie pamiętałam.

Uważasz to za w porządku zachowanie?

@Reretos: Nie, cholernie słabe, ale to nadal prywatna firma i mogą to robić, a ja mogę tylko wyrazić oburzenie w necie, chociaż nie miałabym nic przeciwko temu, aby jakaś marka głównie męska zrobiła taką akcję skierowaną w stronę chłopców wychodzących z domów
  • Odpowiedz
@milk_outside_a_bag_of_milk: No to widzisz, ja miałbym ku temu coś przeciwko. Poza tym podkreślę jeszcze raz, że mimo że to prywatna firma, to nie zabrania ci to krytykowania jej. Szczególnie, że w jakiś sposób natrafiłaś na szczegóły akcji. Gdybym dowiedział się, że mój znajomy daje prezenty tylko jednemu dziecku i je ewidentnie faworyzuje z jakiegoś urojonego powodu, to na pewno bym mu to wygarnął, pewnie też zakończyłbym znajomość. Gdybym dowiedział się,
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Zamiast wiecznie bronić podobne akcje jakimiś dziwacznymi argumentami

@Reretos: Po prostu już mnie to mało interesuje. Po tym, co odwaliło Gillette zrezygnowałam z ich produktów i świata to nie zmieniło pomimo wykopu zawalonego znaleziskami z plomieniami. Jakoś od tamtego momentu jest mi wszystko jedno, co robi prywatna firma i do jakiej grupy kieruje swoje akcje.
  • Odpowiedz