Wpis z mikrobloga

https://mma.pl/gruba-walka-na-mma-attack-4-bombardier-podejmie-zuluzinho-prawie-300-kg-w-oktagonie/ Szczerze kogo ta walka interesuję? Dla mnie Bombardier dostać powinien Polaka, obojętnie kogo. Tak na szybko rzucę młodego ,,Pudziana", choć w ciężkiej jest Radek Słodkiewicz czy Akop Szostak, ale jednak ,,młody Pudzian" dałby chyba z nich najlepszą walkę. Odpada kwestia dojazdu i tak dalej, bo dla mnie walka do odbycia i nic więcej, a tak można byłoby sprawdzić ile potrzebuję ,,młody Pudzian" na wygraną, a może dając gorszego zawodnika typu Akop Szostak to znowu szanse byłyby nawet wyrównane i 2 obozy pojawiłyby się hejterów Akopa oraz fanów Akopa, choć tych pierwszych pewnie jest z 10 razy więcej;) Kiedyś Borek o tym mówił, że walka musi mieć to ,,coś", a tu dla mnie nie ma ,,nic", z emocji;) Jak już miał być przeciwnik spoza Polski to nawet Bob Sapp dałby moim zdaniem przed walką większy potrzebny promocji szum, bo wiadomo sportowo to gdzieś tam może delikatniej lepszy jest od Najmana;)
#mma
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach