Wpis z mikrobloga

@Fraagles: po kilku recenzjach byłbym nie powiedział, każdy znajdzie coś zawsze.
Tak czy inaczej to wszystko o czym przeczytałem, to są rzeczy które w końcu się ogarnie jak się dłużej pouzywa systemu. To tak samo jak osoby które przechodzą z androida na ios i mówią, że jabłko to system dla debili, poniekąd mają rację, ale każdy kto dłużej tego systemu używa wypracuje sobie takie wzorce, że do pewnych rzeczy przywyknie,
  • Odpowiedz
@RapIArbuzy: Właśnie nie wiem czemu samsung uważany jest za flagowego androida, może i ładne i drogie robią telefony, ale ich nakładka jest biedna, to już chińskie nakładki działają lepiej w budzetowcach. Chcesz prawdziwego androida to kupujesz pixela, kropka.
  • Odpowiedz
@RapIArbuzy: VoLTE już działa na pixelach, problem to 5g i wifi calling. Co do nakładki samsunga to właśnie tam się dzieją mega cuda pod maską, bo oni strasznie kombinują z ubijaniem różnych procesów w tle aby wydłużać działanie baterii, dlatego takie opóźnienia z powiadomieniami jakie mialem na s22 nie widziałem nawet na Chińczykach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@BooB Opóźnienia nie wynikają z nakładki, tylko z priorytetów alertów, czego nie ma na ios. Jeżeli alert nie ma priorytetu high to nie wybudzi ci przykładowo telefonu, który leży na szafce. Druga kwestia to tak zwane Doze na androidzie, kiedy następuje restrykcja działania aplikacji w tle.
  • Odpowiedz