Wpis z mikrobloga

zarabiam teraz 5x tyle co 10 lat temu i 6.50 zdecydowanie bardziej boli niż 2 zł wtedy

świadomość ekonomiczna wykopków na jednym obrazku

@boryspo: inteligencja wykopków na jednym obrazku. Zacytuj resztę komentarza z moja argumentacją to zrozumiesz dokładnie co miałem na myśli :)
  • Odpowiedz
@derek25: no nie, poza częścią podwyżki związana z inflacją itp jest drożej głównie dlatego, że McDonald's od kilku lat to oblegana przez normikow prestiżowa restauracja i po prostu popyt dyktuje ceny

Jakby nie to że polaki widzą posiłek z g---o fastfooda za 30-40zl jak Niemiec wyjście do prestiżowej restauracji to by było dużo taniej, a że ludzie tam nawet na randki z tindera chodzą to jest jak jest ʕ
  • Odpowiedz
@kasa: ale co tu cytować? Masz ok. 2.5x większą siłę nabywczą niż 10 lat temu, ale narzekasz, że burger nie kosztuje "okrągłej" ceny.

@boryspo: Gdzie coś takiego napisałem?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@waters: kurła. Ja już od jakiegoś czasu przestałem odwiedzać Maca. Dużo bardziej wolę podjechać na Orlen i najeść się pod korek burgerem podwójny Konkret XXL z Dzalapino za 19,99 A nawet ostanio była jakaś promo że -6, 50 w sumie nie wiem z jakiej okazji ale zadowolony bardzo byłem.
  • Odpowiedz