@waters: Zlodzieje z PiS wydrukowali setki miliardów pustych złotówek nagradzali nimi tych co nie pracują jednocześnie karząc tych co pracują i taki tego efekt. Nawet w cenie hamburgera widać początki katastrofy.
Do czego to doszło że zjedzenie czegoś w fast foodach typu Mak, KFC czy BK wychodzi drożej niż lunch w normalnej knajpie, jakikolwiek kebab czy obiad w barze mlecznym xD
@secs: co tu się dzieje w tej dyskusji xD wy potraficie w ogóle logicznie myśleć? chłop pisze, że wolałbym płacić za hamburgera 2 zł niż 6.50 bo lepiej to wygląda i mniej boli, mimo że to 6.50 teraz stanowi pewnie mniejszy procent jego wypłaty niż to 2 zł kilkanaście lat temu i 10 lat temu nie było cheeseburgerów za 2 zł ( ͡~ ͜ʖ͡°)
Trochę to słabe że 12 lat temu jak wchodziłem na rynek pracy jako małolat za 1 wypłaty mogłem sobie kupić 1000 czisków za wypłatę do ręki a dziś na 650 mi nie starczy (ʘ‿ʘ)
źródło: comment_1662074806UlKooWjDX5wJaMeYplNgIJ.jpg
PobierzW 2002 roku też były, ale z kuponem. A bez 3.10. I kupony nie były tak jak teraz aktywne cały czas lecz pojawiały się okresowo. Źródło: https://www.money.pl/gospodarka/cheeseburger-za-3-zl-sprawdzamy-stare-kupony-z-mcdonalds-6628252247915360a.html
6,50zł na te czasy to super cena.
źródło: comment_1662107751UOx8xt6yySZmQzgq7NREwX.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@anoonek95: Pokaż te niższe ceny "tam u Ciebie w DE".