Wpis z mikrobloga

@damian234527: Nigdy nie kupuj gier paradoxu na poczatku - ich gry zawsze na pierwszy strzal sie niegrywalne. Niestety tu trzeba poczekac troche zeby sie dalo grac bo inaczej wpadnie w pulapke Imperatora ktory byl sredni a potem sie zrobil super ale ludzie odeszli od niego bo byl sredni albo nawet slaby dla wiekszosci ( poprawili to potem w bolach i trudach i gra jest calkiem inna niz byla kiedys ale
  • Odpowiedz
@10minuteman: normalnie nigdy nie kupuję żadnych gier w przedsprzedaży, ale dla Vicky zrobię wyjątek, bo bardzo na ten tytuł czekałem - i kupno gry po pełnej cenie jest pewnego rodzaju bonusem dla studia. Normalnie zawsze cebula i promki... ;)
  • Odpowiedz
@damian234527: ja tam poczekam, jak będzie fajna PEŁNA WERSJA gry to może nawet kupie, a jak znowu będą lecieć w c---a i wydadzą demówke uzupełnianą milionem dlcków przez 10 lat to zatoka piratów essa
  • Odpowiedz
@Fennrir: No niby tak ale HoI czy Stellaris czy Imperator na poczatku a teraz to zupelnie rozne gry. Niestety Paradox ma bardzo dlugi rozbieg z grami.
@twisterro: Zobaczymy co to bedzie. Jak bedzie lepsze nic V1 to pewnie kupie ale troche paradox za bardzo szarzuje z grafika ( ktora nikogo w ich grach nie interesuje ) dobrym wyjatkiem byl tu Imperator gdzie mamy duzo mieska a malo wizualnych
  • Odpowiedz
@vytah: Mam ochotę wesprzeć studio robiące mój ulubiony typ gier. ;) Najważniejszy jest dochód z premier, a z tego co widziałem - zakres wstępny jest akceptowalny. Mogą sobie naprawiać bugi przez jakiś czas, przeżyje. Najlepsze testy to testy na produkcji… ;)
  • Odpowiedz