Wpis z mikrobloga

I po takich sondach widać że "zarejestrowani" dostają po dupie za te 20 parę procent. Jaśnie książę się nie zarejestruje nie zrobi chekina lata jak król, wkur...wi parę osób i potem człowiek jedzie w dane miejsce i piękna tabliczka go wita "zakaz lotów dronem".... Ręce opadaja, czekam aż wkoncu zaczną się pojawiać patrole ULC w większej ilości to może jeden z drugim dostanie karę to się nauczą.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@JareckiDG: dokładnie. Ostatnio byłem w Ogrodzieńcu na pokazach balonów. Ogólnie ruch w powietrzu bardzo duży: balony, motolotnie, paralotnie, małe samoloty no i drony. Naliczyłem okiem sześć dronów z czego tylko dwa widoczne w drone radar. Sam odpuściłem latanie ze względu właśnie na spory ruch w powietrzu a na dodatek bardzo dużo ludzi więc latanie nad zgromadzeniem.
Trochę porażka, że ludziom nie chce się zrobić nawet tak prostej rzeczy jak zgłoszenie
  • Odpowiedz
@salvador5000 mój ostatni wyjazd na Gubałówke podobnie, byłem jedyny z 3 dronow w powietrzu zgłoszony... Dość że musisz uważać na siebie to jeszcze na takich debili żeby cię w powietrzu nie skosili. Nie ukrywam że wkur..a mnie to ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Edit. A zgłosić start możesz tylko z numerem operatora... Więc jaśnie pany się nie rejestrują i nawet nie mogą zrobić chekina...
  • Odpowiedz