Wpis z mikrobloga

Siema. Jestem zielony w tym temacie więc jeśli miałby ktoś chwilę czasu odpowiedzieć na parę pytań to było by super ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1. Jak zapasy są uzupełniane? Czy są jakieś dropy tego węgla? Jeśli tak to co jaki czas?
2. Idzie dorwać to tak z buta na przeglądarce czy polecacie jakieś inne sposoby, bo widziałem tu jakieś skrypty po tagu latały, czy mulikonta?
3. Czy jeśli zarejestruje konto na siebie i swoje konto bankowe, to nie będzie problemu z zakupem jeśli kupuje to staremu? Nie jestem pewien czy jakieś wnioski i konto musi być na tę samą osobę czy nie ma to znaczenia?
4. Czy jeśli wezmę do koszyka np 3 tony, to mogę tym manewrować i zmieniać już potem np na 2 tony jeśli tylko tyle będzie potrzebne?

Pewnie już przewijały się te pytania, ale niestety mało czasu żeby wertować ten tag. Z góry dzięki
#pgg
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kacper635: 1) dropy o 16 we wtorki i czwartki / 2) nie ma szans, przynajmniej mi sie nie udalo / 3) ja zrobilem konto na ojca, jego dane, konto bankowe dalem swoje bo i tak ja bede placil. Lepiej zeby byl legit podawac dane jakie sa na tym calym pismie co masz piec zarejestrowany.
  • Odpowiedz