@GolompDworcowy: co za roznica 4b czy 7 i tak bedzie tak samo trudno trafic bez sensownych oznaczen, ale teraz idać głównym tunelem będziesz mieć za to skoki i to o rózna długość, 3, 5, 8 , 10
@niecodziennyszczon: @huggus: bronicie swoje przyzwyczajenia, normalny człowiek widząc/słysząc komunikat, że pociąg wyjeżdża z peronu 7. będzie szukał peronu 7, a w obecnej sytuacji ktoś kto rzadko korzysta z poznańskiego dworca łatwo się pomyli między sektorem 4a peronu 4 a peronem 4a. I nie mówcie, że nie, bo nie raz widziałam jak ludzie lecieli na złamanie karku z sektora 4a lub 4b na perony o tym samym oznaczeniu, bo
@GolompDworcowy: ja nie tyle bronie starego, co oba uważam za spierdzielone, powinni zaorac i przebudowac ten dworzec od nowa, przy okazji wypieprzajac te galerie (niech se będzie, ale obok, a nie, że dworce to dodatek do galerii), no ale to nierealne w naszych czasach ¯\_(ツ)_/¯ i ciężko mówić o przyzwyczajeniu w mojej sytuacji, jak tam byłem ze 3 razy w życiu i większym problemem niż perony było to,m że pociąg
#poznan #kolej #heheszki
źródło: comment_1661682488KTM3esXaiPJCnfldyPyrOv.jpg
Pobierzźródło: comment_16616825349KDqjSHwFqajfCkkG30t8p.jpg
Pobierz