Aktywne Wpisy
Atreyu +509
W gorących jest wpis o 110kg OPie który dzielnie walczy z kasami obsługowymi, niszczy je, taranuje zamknięte bramki automatyczne i na koniec jeszcze poniża obsługę
Mam szczerą nadzieję, że to bait i z tego wszystkiego jest tylko grubasem
#c---------------a #zalesie #czarnyhumor #heheszki
Mam szczerą nadzieję, że to bait i z tego wszystkiego jest tylko grubasem
#c---------------a #zalesie #czarnyhumor #heheszki
stary_grat +3
ja p------e mirasy jakie se auto kupic do 20k ale tez i za 50-70k moze byc
ja juz nie wiem bo zadne mi nie pasuje #samochody
chce takie auto żeby wszystkim szczęka opadła i żeby sie zesrali z zazdrości
żeby było widać że jestem kimś a nie jak te leszcze w 1.0 tfsi
#samochody #motoryzacja
ja juz nie wiem bo zadne mi nie pasuje #samochody
chce takie auto żeby wszystkim szczęka opadła i żeby sie zesrali z zazdrości
żeby było widać że jestem kimś a nie jak te leszcze w 1.0 tfsi
#samochody #motoryzacja
Przypomnijcie sobie jak Polska wygladala w latach 90' i jak swietnie rozwinelismy sie przez te 25 lat (z przerwa na maly postoj w 2005) - zapieprzalismy to the moon i bylo coraz lepiej, nawet udalo sie po zniesieniu kontroli granicznych pozbyc wiekszosci patusow i elementu.
Ten kraj nie byl idealny ale zapieprzalismy jak Kubica - niestety nikt nie wiedzial ze czeka na nas nieslawny zakret w Ronde di Andora...
I znow lapie mnie wku#w jak sobie mysle, gdzie teraz moglibysmy jako narod byc. Ile kolejnych krajow bysmy przescigneli pod wzgledem bogactwa per osoba? Moze bysmy juz wyprzedzili Hiszpanie, Estonie, Litwe, moze nawet zblizali sie do Wloch?
Moze juz bysmy mieli 2 elektrownie atomowe i bezpieczenstwo energetyczne?
Moze powoli zaczynalibysmy odczuwac jak to jest byc 'bogatszym' europejczykiem jadac na wakacje?
Moze zaczynalibysmy sie liczyc na arenie miedzynarodowej i brano by nas bardziej pod uwage?
Moze, moze... niestety, ale patusy, nieroby, emeryci, debile i pociotki wybrali nam wszystkim inna przyszlosc - przezryjmy to co wypracowalismy, a po co sie rozwijac! Zyjmy chwila i rozkradnijmy ten kraj, byle nam chociaz przez chwile bylo lepiej! W koncu najwazniejsze jest moje tymczasowe egoistyczne dobro, ktore za chwile i tak obroci sie przeciw mnie.
To wlasnie ci ludzie udupili nas na dziesieciolecia (chyba nie myslicie ze nawet jakbysmy dzis wszystko zmienili to wyjdziemy z tego szybciej niz za 10-20 lat?). To wlasnie pospolstwo i ograniczone, egoistyczne dzbany podatne na manipulacje niczym ci kupujacy garnki za 40k pozwolilo na dojscie do wladzy warcholstwa + powolna zmiane tej krainy w dyktature.
Ja wam tego nie zapomne - bo to wy mnie zmusiliscie do zycia w tym syfie i rowni pochylej. To wy bierzecie moje pieniadze z kieszeni zeby sie nazrec i za moja kase wprowadzic tu brak wolnosci, inflacje, nepotyzm i rozdawnictwo. To wy jestscie odpowiedzialni.
#pis #polska #oswiadczenie #w---w #takaprawda #niepopularnaopinia #bekazpisu #bekazpodludzi
@jaroty
@StdPtr: Jak już cytujesz fragment o wynagrodzeniu 6000 zł, to może doczytaj do końca, czego on dotyczył, bo to trochę wychodzi jak z tymi samochodami, które na Placu Czerwonym rozdają (chodziło o wynagrodzenie znajomej Bieńkowskiej, która na swoim stanowisku mogła zarabiać dużo lepsze pieniądze, tylko przeciętny pisior ma zbyt
Odklejka mocna.
@Phallusimpudicus: To zdanie nie ma najmniejszego sensu.
Nie pierwszy raz biedota ciągnie kraj na dno i nie pierwszy raz jest problem z biedotą jak się z nią nic nie robi. To nie jest tak, że tego nie szło przewidzieć.
@marcooo80: Ogarnięci wyjechali a wy, patusy i element, wybraliście sobie pis, czyli takich samych patusów i element jak wy.
PO nie przegrała wyborów w 2015 bo świetnie rządziła krajem tylko dlatego, że ludzie mieli dosyc ich rządów. Pis powiela ten sam schemat, tyle ze kilka leveli wyżej.
A to że sie w polsce lepiej żyje to głównie zasługa pracowitości polakow i zachodnich bisnesów ktore chicały tu inwestowac od 1989 czy nawet wczesniej.
To teraz wyobrazmy sobie jak by ten kraj z dykty i
@marcooo80: wuja byś miał. Niemcy zakazały bo gaz trzeba było od ruskich kupować