Wpis z mikrobloga

@Sylwester_Zwalon: od lat używam uchwytu na magnes wkładanego do kratki i nie wyobrażam sobie zmiany na inny. Tylko jedna rzecz, najlepsze są takie które jedynie minimalnie odstają, raz kupiłem taki 'regulowany' który odsuwał magnes na może 1 cm od kratki i to już powodowało przesunięcie środka ciężkości na tyle, że ciężko było przyczepić telefon w dokładnie takiej pozycji, jak chciałem. Wróciłem do takiego najprostszego i dalej jestem zadowolony.
Pobierz
źródło: comment_1661589100S9SMZW3B2gbBUZ7MEsu6oH.jpg
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Sylwester_Zwalon: przeciez te trzymaczki na kratke wentylacyjna do dupy sie nadaja. Trzymac sie to nie chce. Przy grzaniu telefon sie gotuje. Praktycznie nie masz opcji ustawienia kata pochylenia. To chyba jacys masochisci kupuj
przeciez te trzymaczki na kratke wentylacyjna do dupy sie nadaja. Trzymac sie to nie chce. Przy grzaniu telefon sie gotuje. Praktycznie nie masz opcji ustawienia kata pochylenia. To chyba jacys masochisci kupuj

@HANTEK2: wtf, bez problemu się używa, testowane w różnych autach. Trzyma się aż za mocno i trzeba wyrobić sobie odruch odczepiania telefonem z przesunięciem w bok, żeby nie wyrwać kratki. A nawiew na taką się wyłącza zimą i jest
@goferek: Trzyma się to racja, ale sterowanie nawiewem w wielu autach odbywa się jak na zdjęciu powyżej. Dodatkowo szarpanie się z kratką nie wpływa na jej trwałość. Słowem rozwiązanie średnie i tylko dla właścicieli odpowiednich aut.