Aktywne Wpisy

niewidka +48
Oficjalnie: zaręczona. Nieoficjalnie: nadal nie umiem upiec kaczki jak teściowa.. 🥹
#chwalesie #chwalesiealetylkotroche #zareczynyzwykopem
#chwalesie #chwalesiealetylkotroche #zareczynyzwykopem
źródło: temp_file912358945940256635
Pobierz
Rad-X +4
Mam problem ze swoja #rozowypasek
Na codzień żyje nam sie dobrze i czuję że ją kocham ze wzajemnością.
S--s jest zajebisty, niestety ma tendencję do krzyczenia w czasie stosunku teksty typu"pieprz mnie Karol", "o tak, Karol"
Problemem jest to ze nie nazywam sie Karol.To był jej były który rzucil ja, gdy dostal propozycję awansu w firmie z relokacja za granice, a ona wtedy studiowala i nie mogla sie tak latwo przeniesc.
Mówiła
Na codzień żyje nam sie dobrze i czuję że ją kocham ze wzajemnością.
S--s jest zajebisty, niestety ma tendencję do krzyczenia w czasie stosunku teksty typu"pieprz mnie Karol", "o tak, Karol"
Problemem jest to ze nie nazywam sie Karol.To był jej były który rzucil ja, gdy dostal propozycję awansu w firmie z relokacja za granice, a ona wtedy studiowala i nie mogla sie tak latwo przeniesc.
Mówiła

Poza tym rejestracja to też zabieg z kosmosu. Zarejestrowano, potwierdzono, zweryfikowano, chce zalogować się w apce na AndroidTV i bach. Kolejna weryfikacja na AppleID. I obowiązkowe ustawienie pytań pomocniczych,SERIO? W 2022 roku odzyskiwanie konta odpowiedzią na pytanie o ulubioną potrawę? Jakbym się w czasie przeniósł xD
#appletv
Wiec odpowiadając, tak polski klient nie ma znaczenia.