Wpis z mikrobloga

@WarMlek: Wyobrażam sobie swieta z wąsaczem jeśli w ogóle spędza je z kimś. Dziadku dlaczego tak przeklinasz? Bo #!$%@? lubie moje ty sloneczko i #!$%@? i #!$%@? nic na to nie poradze ja #!$%@?. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@WarMlek: Mysle, ze w domu ciesza sie, ze on tak duzo jezdzi, bo jak popije, to maja gorzej niz elka z barnejem. Wspanialy to byl lajt, jak sie nachlal, darl morde, lecialy grozby morderstw, a jak go corka uspokajala to przepraszal i za dosłownie 10 sekund robil to samo. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Bajkonur: nie wiem czy to ten sam lajt, ale jakoś w październiku-listopadzie był taki że nabocianował się, darł ryja na wszystkich, dzwonił i wyzywał Szpinaka od najgorszych (nawet się ustawiał z nim na solo w Białym), a w późniejszym czasie wpadł na chwilę Pawełek z trasy i WSW zrobił mu iście ubeckie przesłuchanie o spółdzielni kanałów xD
  • Odpowiedz
  • 3
@WarMlek: Wyobrażam sobie swieta z wąsaczem jeśli w ogóle spędza je z kimś. Dziadku dlaczego tak przeklinasz? Bo #!$%@? lubie moje ty sloneczko i #!$%@? i #!$%@? nic na to nie poradze ja #!$%@?. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Bajkonur: święta wygladają pewnie tak jak w filmie Betlejewskiego - ciepło, rodzinnie, kulturalnie i tolerancyjnie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡°
  • Odpowiedz