Aktywne Wpisy

Skallagrimsson +533
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Polasz +851
Lecę samolotem i sparowało mnie w szachach z gościem przede mną, a on nie wie, że widzę jego planszę. Trafiony-zatopiony (✌ ゚ ∀ ゚)☞
#szachy
#szachy
źródło: temp_file5113192154248505059
Pobierz

czego nie rozumiesz prawaku
@Ktore_to_juz_konto: pokażesz te wpisy?
@Ktore_to_juz_konto: Nie przypominam sobie takich wpisów, była za to toczona jedynie beka z nich, żadnego oburzenia ani krytyki nie widziałem
A to spoko XD
źródło: comment_1661021581sUZbnIHkVnMPYTvCZUL5lA.jpg
Pobierzźródło: comment_1661021917KJ6yb0PZ79EkdnjKNObskN.jpg
Pobierzźródło: comment_1661022002lCQ9Xm9ZbqYVWHCg6JoMyI.jpg
PobierzPo drugie po co mi wstawiasz screena z tym że ktoś pyta "ciekawe czy tak samo byście reagowali gdyby Kaczyński tańczył". W większości twoich screenów nie ma żadnej krytyki takiej jak sam ją zdefiniowałeś XD
To mówimy o neuropie czy
@Ktore_to_juz_konto: napisałeś "neuropki". Neuropa jest tylko na wykopie
@Ktore_to_juz_konto: poza tym odnosząc się do twojego wpisu ^
Właśnie po to wkleiłem tę kompilację żebyś widział różnicę. Podobno neuropa pisała że nie wypada posłom konfederacji się wygłupiać i tańczyć. Napisałeś również że tych wpisów było pełno. Jak na razie wkleiłeś tylko jeden, w którym nie ma żadnego
@Ktore_to_juz_konto: Pisałeś o neuropkach, myślałem że chodzi ci o wykop, zresztą skąd mam wiedzieć czy to są neuropki na tym Twitterze i jakie w ogóle mają poglądy?
@Ktore_to_juz_konto: A ja brzydzę się manipulacjami i zmyślaniem. Do tej pory nie wykazałeś że neuropki wyprodukowały masę wpisów w których by mówili że posłom nie wypada dobrze się bawić
@Volki: i gdzie te fakty?
Tak jak napisał @Volki: że wy potraficie wypierać się że nie było żadnej krytyki to jedno wielkie XD
źródło: comment_1661022858h3ILmqGN68WCEx1ALXKqDW.jpg
Pobierz@Ktore_to_juz_konto: przecież ci napisałem. Dlaczego prawactwo zawsze ma tak wielki problem z czytaniem ze zrozumieniem?