Wpis z mikrobloga

Tydzień temu ile wpisów krytycznych neuropkow że posłom nie wypada się wygłupiać, tańczyć, dobrze bawić

@Ktore_to_juz_konto: Nie przypominam sobie takich wpisów, była za to toczona jedynie beka z nich, żadnego oburzenia ani krytyki nie widziałem
  • Odpowiedz
@Devhar: po pierwsze gdzie pisalem ze dotyczy to tylko wykopu?

Po drugie po co mi wstawiasz screena z tym że ktoś pyta "ciekawe czy tak samo byście reagowali gdyby Kaczyński tańczył". W większości twoich screenów nie ma żadnej krytyki takiej jak sam ją zdefiniowałeś XD
  • Odpowiedz
@jankes83: gościu, ja nie polemizuję z krytyka i opinia, tylko wyśmiewam hipokryzję. Opinie każdy moze mieć, dla mnie poza zdradą męża nie bylo nic nieodpowiedniego w jej filmikach. Za to hipokryzją neuropkow i lewactwa się brzydzę.
  • Odpowiedz
Tydzień temu ile wpisów krytycznych neuropkow że posłom nie wypada się wygłupiać, tańczyć, dobrze bawić bo polityk powinien być nieskazitelny jak posąg.

@Ktore_to_juz_konto: poza tym odnosząc się do twojego wpisu ^
Właśnie po to wkleiłem tę kompilację żebyś widział różnicę. Podobno neuropa pisała że nie wypada posłom konfederacji się wygłupiać i tańczyć. Napisałeś również że tych wpisów było pełno. Jak na razie wkleiłeś tylko jeden, w którym nie ma żadnego
  • Odpowiedz
po pierwsze gdzie pisalem ze dotyczy to tylko wykopu

@Ktore_to_juz_konto: Pisałeś o neuropkach, myślałem że chodzi ci o wykop, zresztą skąd mam wiedzieć czy to są neuropki na tym Twitterze i jakie w ogóle mają poglądy?

Po drugie po co mi wstawiasz screena z tym że ktoś pyta "ciekawe czy tak samo byście reagowali gdyby Kaczyński tańczył". W większości twoich screenów nie ma żadnej krytyki takiej jak sam ją zdefiniowałeś
  • Odpowiedz
Za to hipokryzją neuropkow i lewactwa się brzydzę.

@Ktore_to_juz_konto: A ja brzydzę się manipulacjami i zmyślaniem. Do tej pory nie wykazałeś że neuropki wyprodukowały masę wpisów w których by mówili że posłom nie wypada dobrze się bawić
  • Odpowiedz