Aktywne Wpisy
#motoryzacja #samochody #polskiedrogi #wypadki
Niesamowite, że wśród nas są kierowcy, którzy oczekują od innych kierowców, że ci będą obserwować jednocześnie drogę przed sobą i za sobą oraz jednocześnie analizować czy w przypadku nagłego pojawienia się przeszkody mają hamować czy jednak wjechać w przeszkodę, tak żeby uniknąć karambolu.
Od kierowców jadących na zderzaku niczego nie oczekują :) Oni nie muszą niczego analizować ani obserwować, nie
Niesamowite, że wśród nas są kierowcy, którzy oczekują od innych kierowców, że ci będą obserwować jednocześnie drogę przed sobą i za sobą oraz jednocześnie analizować czy w przypadku nagłego pojawienia się przeszkody mają hamować czy jednak wjechać w przeszkodę, tak żeby uniknąć karambolu.
Od kierowców jadących na zderzaku niczego nie oczekują :) Oni nie muszą niczego analizować ani obserwować, nie
źródło: obraz
Pobierz
D07IFP +9
W środę urodził mi się synek (pierworodny). Wiem, że Wykop to nie jest najlepsze miejsce na takie pytania, ale dziś jest niedziela i ciężko zasięgnąć rady specjalisty. Dlatego prośba o wsparcie żebym to jakoś dźwignął - nie tylko plusem na odwagę, ale może również odpowiedziami na moje wątpliwości.
-> Synek przespał pierwszą noc bez większych afer. I po karmieniu śpi raczej spokojnie w sensie czasem ma przez chwile szybszy oddech, albo sobie
-> Synek przespał pierwszą noc bez większych afer. I po karmieniu śpi raczej spokojnie w sensie czasem ma przez chwile szybszy oddech, albo sobie

Kochani, mnie angularowca w-----i jako leada do projektu Reactowego (gdzie Reacta nie tykałem od jakiś 5 lat) i stawiałem projekt od zera, generalnie to chyba mój drugi poważny projekt stawiany od zera i solo, więc mam pewne wątpliwości. Przede wszystkim na repo był już zainicjowany projekt z wykorzystanie CRA (React 18 + typescript), ja dodałem webpacka, babela, loadery i JEDEN plik konfituracyjny do webpacka. Aplikacja nie będzie mega rozbudowana i zastanawiam się czy jest sens rozdzielania konfiguracji webpacka na dwie osobne (dev i prod)? Drugie pytanie o skrypty, nie wiem czy korzystac z webpacka czy react-scripts, może ktoś podpowie? I ostatnia rzecz i nie wiem bo nie korzystałem z tego wcześniej - nginx i pliki konfiguracyjne są w repo, brak jest .envów i nie wiem czy je tworzyć - z tego co klient tłumaczył to z jakiegoś powodu uważa, że są zbędne w tym projekcie..
źródło: comment_1660988308Y1SFqxY2CBrrWhp4YdaJKR.jpg
Pobierzźródło: comment_1660988318O1KJwIVXcehcgSycbFQAK1.jpg
Pobierzźródło: comment_1660989692RqchTTm7FUzGzMus9FyNyp.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora