@MallaCzarna: chyba jednak trochę przesadził, lepiej być uzależnionym od melissy niż od czegokolwiek innego od czego ludzie się uzależniają, ale rozumiem myśl, że lepiej nie zastępować nałogu nałogiem
@BadBadger: zgadzam się z tobą w pełny, tak też mu pisałam pod tamtym postem. Jednak wiesz jak to jest czasami na wypoku, lubią się czepić czegokolwiek ¯\_(ツ)_/¯ jednak nawet wtedy piłam ja kilka razy w miesiącu jak było mi najciężej psychicznie więc nie było to faktycznie zastępowanie tych 5 blantów dziennie ( ͡°͜ʖ͡°)
@MallaCzarna: a to polecam ( ͡°͜ʖ͡°) dla mnie w trakcie tripu na grzybach można lepiej przemyśleć niektóre życiowe sprawy szczególnie jak się bierze w pojedynkę
@MallaCzarna: zadro, no u mnie też od dłuższego czasu buch jest grany, jedyne co mi sie udało to zredukować dzienna ilość do jakieś 60-70% ale to nadal palenie
@kubson93: wiesz, może i tak ale nie było tragedii. Skończyłam dobre liceum i studia jednocześnie pracując w tym czasie więc nie zawalilam sobie życia ani niż takiego.
pies to najlepszy przyjaciel czlowieka i beka z przegrywow z wykopu co uskuteczniaja jakis hejt na psy XD wam to sie od tego przegrywu w glowach pie*rzy ostro #psiarze #psy
amojacórkajestmagistremstyle.jpg - ja nie palę fajek od 3 miesięcy i strasznie się tym cieszę