Aktywne Wpisy
duzy_krotki +863
Polska to piękny kraj.
Kraj, w którym lekarz zarabia 200 tys. zł miesięcznie, płaci przy tym niższe podatki (%) niż ty jako pracownik fabryki i dalej traktuje cię jak śmiecia.
Kraj, w którym lokalny biznesmen skupuje wszystkie domy w okolicy i trzyma je puste, a rodzina z dziećmi musi mieszkać w małym mieszkaniu.
Kraj, w którym górnicy są w stanie wymuszać na rządzie ogromne korzyści, mimo że ich praca przynosi jedynie straty.
Kraj, w którym od 20 lat ludzie są truci smogiem, a ważniejszym problemem do rozwiązania są alkotubki.
Kraj, w którym lekarz zarabia 200 tys. zł miesięcznie, płaci przy tym niższe podatki (%) niż ty jako pracownik fabryki i dalej traktuje cię jak śmiecia.
Kraj, w którym lokalny biznesmen skupuje wszystkie domy w okolicy i trzyma je puste, a rodzina z dziećmi musi mieszkać w małym mieszkaniu.
Kraj, w którym górnicy są w stanie wymuszać na rządzie ogromne korzyści, mimo że ich praca przynosi jedynie straty.
Kraj, w którym od 20 lat ludzie są truci smogiem, a ważniejszym problemem do rozwiązania są alkotubki.
BlackpillMonster +165
Jeden gość zrobił screena z trzema plusami XD Potężna reprezentacja prawicy na wykopie, faktycznie - łącznie 4 osoby XD
https://www.wykop.pl/wpis/67235083/o-nie-dorosla-kobieta-pije-a-----l-i-tanczy-to-na-/
Jest więcej wpisów o tym, że prawakom to przeszkadza niż ten prawak dostał plusów XD
Czy są jakieś wpisy oburzonych prawaków? Generalnie nie ma nic plusowanego na tyle, aby mi się pojawiło. Czy te wpisy są powszechne? Raczej nie skoro mi się udało zauważyć 1-2.
Czy wy byście mogli chociaż formować swoje zdanie na podstawie prawdziwych wydarzeń a nie jakichś swoich projekcji?
Ci ludzie jeszcze robią kopuj-wklej swoich wpisów i sobie je nawzajem plusują. Nawet zwykle nie czytają tego co jest poniżej w komentarzach tylko dawaj - prawak zły, trzeba opisać co on sobie na pewno myśli, chociaż prawie żaden się nie wypowiedział XDDDD
#bekazprawakow #bekazlewakow #urojenialewakoidalne #neuropa #shitwykopsays #finlandia #polityka
Nie wymagasz za dużo od neuropków?
@Devhar: Spoko, a gdzie są ci oburzeni prawacy? Są jakieś artykuły o tym, że już nie wolno imprezować (bo z wpisów ludzi wynika, że o to się najbardziej prawacy prują)? Jakieś wpisy o tym?
@Frasad: Ale z tego co widzę
@CyfrowyD:
@CyfrowyD:
@CyfrowyD: https://www.wykop.pl/wpis/67218277/mizoandryczka-sanna-marin-ktora-zmusza-finskich-ml/
@Frasad: Ja oburzenia prawaków też nie widziałem dopóki mi @Devhar nie wkleił narodowego Lublina i jakiegoś kolesia od mszy satanistycznych XD Powiem szczerze - nie śledzę takich stron.
@CyfrowyD: o, kolejny dzisiaj z tą samą narracja. Umówiliście się jakoś? Szkoda że sensu ma mało bo posty których szukasz były w gorących wczoraj, dlatego dziś są komentowane.
@aegispolis: Tak samo jak wszyscy o podobnym zdaniu na wykopie - już o tym pisałem. Dwie osoby z podobnymi argumentami to na pewno część botnetu. Niemniej neuropę stać na więcej botów jak widać XD
@aegispolis: Jakiś inny niż ten wytykający hipokryzję
@aegispolis: Mogę zobaczyć te posty? Bo póki co również widzę tylko te braniące jej przed jakimiś wyimaginowanymi prawakami.
@CyfrowyD: a urban to biskup