Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

W tej sprawie skierowałem już do Urzędu Miasta Warszawy pismo z prośbą o wyjaśnienie kwestii legalności tych stojaków wraz z dokumentacją w postaci zdjęć z dotychczasowych wpisów j z zapytaniem o ilość uiszczonych do tej pory opłat za takie reklamy w roku 2022.

Po uzyskaniu odpowiedzi zostanie ona upubliczniona

@bizonsky: Wołaj ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@bizonsky: też właśnie widzę ich coraz częściej przy hali i przy metrze. Gdzie zgłaszasz? Bo tu najlepsza by była interwencja konkretnie dla tych osób, bo sama dokumentacja (zdjęcia) może nie spowodować wskazania winnego (kto ustawił). Masz już przetrenowany schemat który może działa?

Wołaj, chętnie posłucham jeśli bedzie jakaś odpowiedź.
  • Odpowiedz
W tej sprawie skierowałem już do Urzędu Miasta Warszawy pismo z prośbą o wyjaśnienie kwestii legalności tych stojaków wraz z dokumentacją w postaci zdjęć z dotychczasowych wpisów j z zapytaniem o ilość uiszczonych do tej pory opłat za takie reklamy w roku 2022.

@bizonsky: Wystosuj to samo pytanie dot. osób, które rozdają ulotki na skrzyżowaniach. Odpowiedź będzie taka sama xD Oni tam nic nie sprzedają. Nikogo nie zaczepiają. Jak ktoś
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@bizonsky: Po co czytać jak cyklicznie czepiasz się ich.
Jak sobie chcą stać z wózkiem pełnym ulotek to niech sobie stoją. Taka jest idea wolności.
Teraz czekam na twoją analizę prawną pielgrzymek. Jeżeli o mnie chodzi to niech sobie chodzą.
  • Odpowiedz
@Sorry_Yanku: kolejny co nie przeczytał postu i kolejny,który nakazuje trąbienie o KK (czego jest x1000 więcej na wykopie) bo jak już pisze się o jednej sekcie to trzeba pisać o wszystkich.
Rozumiem,że w Twoim światopoglądzie, "czepianie się" i nagłaśnianie destrukcyjnej sekty to jakieś faux pas?
  • Odpowiedz
@Sorry_Yanku: jeszcze dopisze,bo nie mogę edytować:
Ideą wolności nie jest przyzwalanie na promowanie sekciarskich grup. Post dotyczy sekty świadków Jehowy, która mimo, że jest zarejestrowana jako związek wyznaniowy (tak samo jak inne sekty w Polsce) jest grupa destrukcyjną i szkodliwa społecznie.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@mondrymiszcz: A ty nie masz przypadkiem księdza w rodzinie? Jesteś katolikiem? JW cię skrzywdzili?
Jestem za wolnością wszelaką i karaniem złoczyńców, a tu tylko ogólniki i pieprzenie w bambus.
  • Odpowiedz